2011-07-19 15 views
都好多個月前啦~所以叫史前正式試呢間嘅之前,次次都同友人一齊經過先至醒起呢間飲品店;因為之前每次大家約地點,各自一到TSTE,我都會自走去買鮮榨果汁飲,而朋友就去咗某珍珠奶茶店買野飲,然後先至會經過呢間店,2個每次都係果時先醒起。而我哋2個都會: 唉!又唔記得想試呢間!!(聲音此起彼落果次我朋友喺相方到咗約好嘅地點後,就講:今次可以去Kami Teapresso試下啦~我就要咁Blueberry Dark Chocolate少冰(因為唔肯定原本個甜度,所以無好似平時去珍珠奶茶店咁要微甜\走甜)飲過之後,我始終都係like 30%或甚至更低嘅甜度,不過都係好好味,有機會去買,我絕對會再叫X Dark Chocolate少冰+微甜 X係因為唔記得重有咩生果 太史前 所以數字係幾多已經唔記得lu~
都好多個月前啦~所以叫史前

正式試呢間嘅之前,次次都同友人一齊經過先至醒起呢間飲品店;

而我哋2個都會:
唉!又唔記得想試呢間!!(聲音此起彼落

飲過之後,我始終都係like 30%或甚至更低嘅甜度,

X係因為唔記得重有咩生果

太史前 所以數字係幾多已經唔記得lu~
TakeAway
Type of Meal