2023-10-08
曾經好評如潮 入到去竟然見到餐廳只有幾丁人一於等史努比講下咩事😌 嘢食未嚟之前店員比咗幾杯水我哋一攞起準備飲嘅時候真系嚇死系人類嘅好朋友阿強呀😟冇辦法唯有ignore咗佢 飲自己水算 - -👍🏿避風塘生炸髀 配紅豆冰 $44 隻炸髀足足等咗成廿分鐘史努比唔食雞皮 所以唔知層皮點切落去嘅時候feel到好脆 不過好似炸嘅油溫過高 導致佢偏硬好彩 入面嘅雞肉非常之滑😆醃得夠晒入味 而且食落唔會覺得好淋油👍🏿可惜唔夠多汁但overall隻炸髀系唔錯嘅~跟住因為唔系好想飲紅豆冰嘅關係我哋轉咗其他嘢味道: 7.5/10 性價比: 8/10 讚完就要彈啦😟👌🏿.榛子醬西多士 $35 一嚟到外層已經唔脆 加埋牛油同糖漿之後更加淋🥹食落唔系好覺有蛋香口感完全唔似西多只可以話佢系搽咗Nutella又油油地嘅三文治😟味道: 4/10 性價比: 5/10 . 👎🏿檳城叻沙海南雞米線 $50 嚟嘅時候聞到淡淡叻沙嘅香味點知食落系完全冇架😟唔明點解米線可以overcook到呢個地方煮到淋bla bla阿婆都唔想食🥹而且唔系好掛到湯 食落唔香亦比較淡味海南雞完全唔似海南雞雞肉一啲都唔滑 又乾又柴 都唔知講咩好食落似
👎🏿檳城叻沙海南雞米線 $50 嚟嘅時候聞到淡淡叻沙嘅香味點知食落系完全冇架😟唔明點解米線可以overcook到呢個地方煮到淋bla bla阿婆都唔想食🥹而且唔系好掛到湯 食落唔香亦比較淡味海南雞完全唔似海南雞雞肉一啲都唔滑 又乾又柴 都唔知講咩好食落似啲好差嘅白切雞😅仲有就系份量偏少 非常失望味道: 1/10 性價比: 3/10
👎🏿經典芝蛋牛肉漢堡包 $39 最最最失望就系呢個包見到人哋打卡啲靚相隻蛋系流心架但史努比呢隻熟晒🥹麵包就系好普通嘅x頓芝麻包但唔理解點解要配日式芝麻醬 一啲都唔match 最差系塊「牛肉」都唔知叫佢牛肉好定叫佢一舊粉好食落完全冇牛味 衰到啲肉味都冇明顯系溝咗大量粉搞成咁😫大佬我寧願你溝豬肉 點解要溝咁多粉🥹仲要疑似系似未熟嘅感覺 好得人驚食完都唔知自己食緊啲乜🤯味道: 0/10 性價比: 0/10
水吧就非常普通 我哋嗌咗凍檸茶 鹹檸七同樽仔奶茶 - Bookmark咗咁耐嘅餐廳竟然咁令人失望衛生服務食物各方面都有好大嘅改善空間😌 整體評分:味道: 3/10 環境: 4/10 服務: 6/10 衛生: 0/10 抵食: 5/10 回頭率: 0/10 救命呢餐好得人驚