☀️🐝好似成個暑假都生日去迪士尼都出現咁添~ก็ʕ•͡ᴥ•ʔ ก้🤍因為買咗annual pass,所以就成日都入嚟玩啦!🤍咁今次入園呢就買咗呢個史迪仔提子味嘅雪條(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🤍因為餐牌上係冇講明究竟雪條係咩味,只會講係邊一隻迪士尼嘅卡通人物, 所以食到係提子味嘅時候都覺得好驚喜。ᕦʕ •ᴥ•ʔᕤ🤍原本以為會係脆皮朱古力入面有雪糕嗰種嘅雪條,點知原來係成個都係提子味嘅雪條, 非常好食,又唔會好似脆皮咁跌到周圍都係。(◍•ᴗ•◍)ゝ🤍加上迪士尼嘅食物嘅賣相一定唔會差,非常適合打卡 ,雪條嘅造型同樂園嘅氣氛非常襯呀!⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾🤍下次入泥熱辣辣都要食~o(*///▽///*)q🐝🐝

🤍因為買咗annual pass,所以就成日都入嚟玩啦!
🤍下次入泥熱辣辣都要食~o(*///▽///*)q

🐝🐝