2023-10-16 29 views
天氣咁熱🔥🥵☀️真係唔想出街玩😖😖但係冇理由星期六都喺屋企頹廢,要有啲唔熱,有得玩,可以一大班人一齊嘅地方啦😝😝呢度可以食到好多不同種類貴價嘅食材,實在沒有任何可以挑剔的地方,性價比超高👍🏻👍🏻食物選擇方面唔洗擔心喇 好齊全 搞到我樣樣都想食🤣 唔好放過佢啲小食 新鮮整 會令你停唔到口好似佢地果炸鯪魚球個樣好脆卜卜,賣相已經贏晒。鯪魚球外圍都包裹著大量米通,令整粒鯪魚球炸得非常香脆,內裡魚肉更是十分彈牙,而炸雲吞一點也不油膩,脆卜卜~仲有呢樣鹽燒鮑魚加海膽,真心必試推介🤩鮑魚肉質較實,海膽味道甜美。我們點了招牌城寨花膠鮑魚雞煲。雞件唔油 所以唔會令到個煲好油, 肉質仲好嫩滑唔粗嚡👍🏼麻辣涼拌鮑魚是我今次最有興趣的食品拆好晒,離曬殼,精華盡吸 一食就愛上😍加埋好貼心嘅服務。乾吊片❤️勁正正正正由新鮮魷魚曬乾而成,其獨特的香氣真係好夾打邊爐!真係不經意咁食咗一間咁高質嘅火鍋店,食物質素不錯,價錢亦頗合理,座位寬敞舒適,都真心推介大家去試💜