2019-08-10 188 views
雖然我都唔係寫咗好耐食評,但自問比食肆嘅分數都好手鬆,只要唔難食,同一般質素差不多嘅,我都唔會比差評。但今日介紹依間,就真係對唔住,我連OK都比唔到,我係絕對唔推薦比大家。佢唔止正餐都難食,調杯飲品都好難飲,大拿拿60幾蚊,我食其他好過。係門面見到話新開張,所以做緊特價,今次就係食咗元貝龍蝦汁煮意粉,就$48,仲叫咗杯蝶桃花梳打,就加$15。先講意粉,落黑椒落得太多了,係辣到都係食唔到有其他味,連個元貝、青口都係好重黑椒味,個意粉又煮到太硬,真係講唔到有咩優點⋯⋯之後就係杯飲品,我諗住辣就飲下嘢,咁就岀事。係好好好好好好甜雖然係加嗰$15我唔應該有太大期望,但都唔係做到咁嘅樣如果一樣嘢唔好食最多叫失手,但兩樣嘢都唔好食,嗰啲係叫咩就由大家判斷啦對我而言,不了!

雖然係加嗰$15我唔應該有太大期望,但都唔係做到咁嘅樣

對我而言,不了!
2019-07-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)