2019-12-19 31 views
今晚去尖沙咀海防道找吃, 踏出𨋢門,感覺環境舒服寧靜🙂餐廳以深木色作主調,日式居酒屋風格, 窗台邊放上大量不同嘅日本酒樽👍主打吉列牛,另外有晚餐定食、燒物、煮物、佐酒料理、壽司、刺身,應有盡有😚安格斯牛吉列🥩~ 有個小火爐, 一碟吉列牛同三款調味醬, 分別芥末、海鹽、黑椒醬汁👍,🥩 已經切件上,外層已經鋪滿炸至金黃香脆嘅薄薄炸漿,職員建議燒30秒鐘至食,聽到嗞嗞燒牛肉嘅聲音,真係好期待呀😆 ,成片大淡食, 牛味充滿成個口腔,食落有嚼勁有肉汁,加少少海鹽,更加滋味🤤如果夾牛肉個燒夾好用D,會更加好🤣鰻魚定食🍱(琥酌沙津、高麗菜西冷豚肉湯)~ 長長嘅鰻魚鋪在有蛋絲嘅米飯上,條魚有成十吋長~勁!! 鰻魚焦香肥美👍🥗好開胃, 湯清甜,豚肉也可口😊是日甜品~ 有驚喜!其中有一款夾心係我❤嘅石榴味,另外一款係草莓味😊👩‍⚖ 食物有質素,餐廳有播放日本懷舊歌曲, 一路食一路聽,真係雙重享受ar~
今晚去尖沙咀海防道找吃, 踏出𨋢門,感覺環境舒服寧靜🙂

主打吉列牛,另外有晚餐定食、燒物、煮物、佐酒料理、壽司刺身,應有盡有😚

安格斯牛吉列🥩

鰻魚定食🍱(琥酌沙津、高麗菜西冷豚肉湯)

🥗好開胃, 湯清甜,豚肉也可口😊

是日甜品

2019-12-10
$320 (Dinner)
  • 安格斯吉列牛