星期六放左工凍冰冰去左灣仔約朋友HAPPY HOUR, 朋友話呢間新開既UNO MAS唔錯..就信佢試下, 一入去我就見到露台, 一支箭就衝去坐...驚死無位...HAHA見佢有張點心紙, 睇唔明叫WAITRESS 介紹下, 佢地介紹左2款小食俾我食, 一款係CALAMAR RELLENO, 另一款係MANCHEGO FRITO。 CALAMAR RELLENO原隻魷魚加左D西班牙腸同番紅花, 好特別, 個口感好豐富, 送酒一流, 另一個小食MANCHEGO FRITO係一個炸芝士, 我鐘意食芝士, 出面好脆口, 入面有D芝士流出黎....好好味AR....加左2杯WAITRESS 介紹既西班牙汽泡酒,CAVA 要左BRUT, D味有D似香檳, 好清香, 同朋友坐左4個鐘HAPPY HOUR又舒服, 真係開心, 下次帶男朋友黎談心先。p.s. 今次真失策, 剩係掛住影環境, 唔記得影相俾大家睇tim

好得意, 好似點心紙
坐露台傾計一流
2009-03-07
好得意, 好似點心紙
坐露台傾計一流
  • CALAMAR RELLENO(原隻燒魷魚) MANCHEGO FRITO (炸芝士)