2012-09-09 148 views
有同事另有高就,大家提意Lunch Farewell,揀咗呢間食西餐。睇Openrice先知道是食比利時菜。中午時侯都幾多人。Waiter 同 Menu 全英文伺候,套餐有3 個course, 大約知道Main course 可選薄餅,魚,鴨胸及牛扒。我就揀咗食魚,同事話應該係驢魚。同事看見鄰座有人Order 桶裝藍青囗,十分吸引,於是我們又Order一個大家Share。不一會頭盤沙律來到,D菜幾新鮮,最得意係果粒"炸"雞蛋。青囗亦都上枱,份量十足,我地揀用忌廉汁。青囗肉質鮮味,但個汁似乎太"稀"。另外全枱一至公認個伴菜薯條好好食。主菜到喇!賣相唔錯,但我個魚就淡口咗D。甜品我就揀咗焦糖布甸 (因為已經掛住食同講,唔記得影相) 。值得一提waiter們很有禮貌,仲幫我地影相留念。一次大班人的Lunch,大家都盡興!

顏盤沙律-黃色果粒係"炸"雞蛋
桶裝青囗(伴有麵包薯條)
主菜到喇!賣相唔錯,但我個魚就淡口咗D。
Main Course - 鱸魚
同事既鴨胸伴飯 - 有D似叉燒飯

值得一提waiter們很有禮貌,仲幫我地影相留念。

一次大班人的Lunch,大家都盡興!

2012-08-30
$225 (Lunch)
桶裝青囗(伴有麵包薯條)
Main Course - 鱸魚