2008-09-23 81 views
今日食晚飯食唔飽,於是我建議去呢到食d野填下肚。我叫左個桂花酒釀丸子,可能我未食過既關係,覺得佢好香,但酒味唔係太濃,d而且又唔係太甜,丸子好細細粒好得意。但屋企人叫左個薑汁鮮奶燉蛋,反而唔覺有蛋,薑味都唔係太出,白色既奶實左小小。亦都叫左個芝麻湯圓,俾我感覺係自己整,因為我未見過一粒湯圓可以咁大粒,而且d湯底好薑。環境方面,可能坐住左個冷氣位,好大風。面積都好細但又坐得舒服。但係最值得讚既係d服務真係好好,未開門入面個女仔已經幫我地開埋仲好禮貌問我地幾多位。而落單又會覆一次,埋單個時唔係好知點埋,俾左好多麻煩,但佢地都好好咁幫我地埋單。係同區入面,我覺得都算唔錯。服務都好好。下次我都會再去。
今日食晚飯食唔飽,於是我建議去呢到食d野填下肚。
係同區入面,我覺得都算唔錯。服務都好好。下次我都會再去。

$17 (Last Night Supper)