2015-02-01 469 views
今日行完新都會廣場,食完Lunch 總喺覺得有點口痕!行行吓先到糖水舖先知爭咗啲咩!原來我同女朋友第二個胃仲未飽呀!嗱嗱拎飛等位!其實都要等好耐,但無計,鬼叫真係口痕痕!等咗45分鐘先入到!檯同檯之間好少空間,有時想傾計大聲小小都唔得,擺明想你快啲食完快啲走!兩個人叫咗個香蕉窩夫加朱古力雪糕!香蕉同朱古力簡直係甜品界嘅黃金栢檔!呢度嘅窩夫喺會切到細細舊,得五舊!外面脆,但裏面唔夠熱!唔係呀?等咗咁耐!係俾嗰咁嘅窩夫我?真係有小小失望!因為個窩夫唔好食,所以我無點埋朱古力雪糕食!唯有將雪糕,香蕉同蜜糖加埋!噤又算ok 返小小。。食完之後侍應即時收碟抹檯。。明嘅。。唯有起身走人啦!下次唔會再去...
香蕉朱古力窩夫
2015-01-11
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$30 (Tea)