今日放假同朋友行深水埗,行到差唔多5:30有D肚餓,我同朋友想食D先,見到間𠎀星冰室門口有好多嘢食推介,價錢仲大衆化好低食👍🏻👍🏻👍🏻於是入去入面,店舖員工好有禮貌招呼👍🏻我哋坐低咗就叫咗鮮蝦🦐雲吞湯,法蘭西多士薯條🍟,糖漿,咖喱吉列豬扒蛋蓋飯,香脆雞扒司華力腸意粉配蒜蓉汁,飲品叫咗凍奶茶,凍檸茶,紅豆冰🧋鮮蝦雲吞湯大大隻鮮蝦雲吞,𥚃面隻蝦好大隻好足料👍🏻👍🏻👍🏻配埋菜心好好味😋大家不妨試吓⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️法蘭西多士配薯條西多士熱辣辣加埋牛油配糖漿真係正到飛起⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️咖喱吉列豬扒蛋蓋飯份量十足🤩吉列豬扒外脆內嫩,一D都靭每件仲好大塊😋配埋咖喱🍛同蛋🍳真係絕配,咖喱一D都唔辣啱啱好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻香脆雞扒司華力腸配意粉蒜蓉汁鷄扒好嫩滑配蒜蓉汁意粉相當夾😋😋😋飲品:凍奶茶,冰檸茶,紅豆冰

鮮蝦雲吞湯

大家不妨試吓⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
法蘭西多士配薯條

西多士熱辣辣加埋牛油配糖漿真係正到飛起
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
咖喱吉列豬扒蛋蓋飯

份量十足🤩
吉列豬扒外脆內嫩,一D都靭每件仲好大塊😋
香脆雞扒司華力腸配意粉蒜蓉汁

鷄扒好嫩滑配蒜蓉汁意粉相當夾😋😋😋
飲品:
凍奶茶,冰檸茶,紅豆冰