2023-06-06 181 views
麗豪酒店樓下都有幾間餐廳,上次發現呢間門面都好靚原來係食串燒既Bar,最正既係佢通宵營業,開到凌晨4點鐘,無限時任坐..呢個真係好緊要。地方好大,仲有桌球打,鏢機同埋Beer Pong座椅都係梳化卡位多,坐得舒適岩哂同朋友坐底慢慢飲酒傾計。Menu種類都好多,除左串燒之外仲有飯類烏冬同炸物甜品Rose Garden & Kamikaze黎要咁靚環境梗係要點杯cocktail同mocktail飲下, Drink menu 種類都好多,Happy Hour 都係$58-$68一杯,好抵飲同埋我杯Kamikaze 好濃, 平時出面都係偏淡,但呢度好足酒炸魷魚鬚魷魚鬚大大條,好香,個炸槳岩岩好豬頸肉,燒賣,雞軟骨,豆卜我哋全部叫咗小辣重點推介個燒賣燒得好正,燒完個皮好脆,配埋椒鹽辣粉,令到我地encore左多一串茄子食落厚肉多汁,配埋個蒜蓉好香好正值得讚既係仲要個皮冇燒燶到平時出面食好多個底都好燶安格斯牛仔骨一客有4件,$68蚊好抵食厚度岩岩好,保留到牛仔骨既肉汁,推介甜蜜燒菠蘿面頭有小小焦糖feel,菠蘿好香甜比目魚冇諗過有2件咁多,仲要大大塊比目魚既魚油燒完好香, 魚肉嫩滑食物質素同環境都
麗豪酒店樓下都有幾間餐廳,
上次發現呢間門面都好靚

地方好大,仲有桌球打,鏢機同埋Beer Pong
座椅都係梳化卡位多,坐得舒適
岩哂同朋友坐底慢慢飲酒傾計。

Menu種類都好多,除左串燒之外仲有飯類烏冬同炸物甜品

Rose Garden & Kamikaze

炸魷魚鬚
魷魚鬚大大條,好香,個炸槳岩岩好

豬頸肉,燒賣,雞軟骨,豆卜
我哋全部叫咗小辣

茄子食落厚肉多汁,配埋個蒜蓉好香好正
值得讚既係仲要個皮冇燒燶到
平時出面食好多個底都好燶

安格斯牛仔骨
一客有4件,$68蚊好抵食
厚度岩岩好,保留到牛仔骨既肉汁,推介

甜蜜燒菠蘿
面頭有小小焦糖feel,菠蘿好香甜

比目魚
冇諗過有2件咁多,仲要大大塊
比目魚既魚油燒完好香, 魚肉嫩滑

食物質素同環境都好好
未試過食串燒坐得咁舒服
食物飲料價錢都合理,性價比高
會再同朋友黎

• 原條燒茄子