2021-12-04 1390 views
嚟到南昌站v walk,若果想飲茶,只有小富臨和半島漁港可選擇,屋企人最後選擇了半島漁港,等咗一陣位就好快入座。一坐低即刻叫點心,枱上只有兩款點心紙,眼見點心只有10幾款,以為呢間酒樓只有咁多點心,之後問職員仲有冇其他點心紙,她回答沒有🙄,之後自己出面搵咗另一張點心紙,呢張就正常好多,有多款點心俾我揀!叫咗幾款點心,每龍都熱熱辣辣,算唔錯,味道亦都幾好味,鳳爪比出面平時食開嘅瘦咗啲,蟲草花鮮竹卷裏面有芹菜西芹,個人覺得幾好味,流沙奶皇包,要有流沙嘅感覺,但都係熱辣辣的😂仲有牛肉腸粉,賣相和味道都唔錯😋潮州粉果,你便沒有仗着嘅感覺,呢個平時我不是太喜愛,今次都覺得唔錯

2021-12-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Breakfast