19/9下午三點來到,叫了一個藍貝&三個tea set藍貝(細)$98-要了白酒煮,lee到價錢唔知點解平過銅鑼灣果間,但藍貝份量也少好多,d藍貝細又細隻好多,味道都差好多,同銅鑼灣果間比真係無得比.三個tea set$38迷你香腸pizza-都係好細個,得幾片薄薄的意大利腸係面,又無其他料,味道都ok,不過就覺得唔係好抵.芝麻雞翼-有4隻,最好味都係lee個,真係唔錯,但配果d沙律就唔得,小熊食左一啖話唔新鮮,唔好食.tiramisu-賣相都可以,但一食落口,真係唔掂,真係以為自己食緊聖安娜西餅餐飲要了2杯咖啡&凍檸水(本來想叫凍朱古力,但個女侍應話要加$10,嘩好貴勁唔抵,緊係唔要啦),我飲咖啡,唔得好淡無咖啡味.lee到d服務簡直無得同銅鑼灣果間比,由其是落單個果女侍應(比較靚d果個)完全唔掂,態度真係好差.野食同服務都唔掂,你叫我點幫襯你呀,所以美孚lee間無下次,埋單$235
19/9下午三點來到,叫了一個藍貝&三個tea set

三個tea set$38