2024-08-07
同閨蜜打邊爐,食和牛,食左三個鐘。我哋星期六下晝2:30食到5:30,下午茶時段包場,真係全場我我哋一枱。揀啱時間可以傾住計打邊爐真係好正!和牛配牛骨湯,補鐵,真係好啱女仔!又抵又好食==616精選火鍋二人套餐==火鍋湯底HOT POT SOUP BASE:牛骨清湯Beef Bone Broth(+$20 可選其他湯底)(+$20 Other Soup Base)肉類MEAT:安格斯-橫隔肌 Angus-Hanging Tender澳洲五花趾 Australian Golden Coin Muscle匙柄 Blade Undercut和牛赤身 Wagyu Beef Round火鍋配料HOT POT SIDE:芝士腸 Cheese Sausage手打牛筋丸Homemade Meatballs蔬菜拼盤VEGETABLE PLATTER:唐生菜Chinese Lettuce娃娃菜Baby Cabbage金菇Enoki Mushrooms蜂巢豆腐 Frozen Bean Curd小食SNACKS:炸魚皮Fried Fish Skin涼拌雲耳Cloud Fungus Salad主食STAPLE:
又抵又好食
==616精選火鍋二人套餐==