2022-07-30
好耐冇Po嘢喇🫡 今次係早排帶住Minions食嘢嘅系列😂 已經係仲落緊暴雨個排去咗食鉄火堂🍣 聽人講好好食,睇相又靚,唔知試落又點呢🤔💛自選5款 ($74)我揀咗1️⃣三文魚 2️⃣甜蝦 3️⃣松葉蟹鉗 4️⃣蟹膏 5️⃣帝皇蟹棒蟹膏好香🤩 仲勁好大Pat🤤 必點❣️三文魚同甜蝦都新鮮,正常發揮👌🏻蟹鉗較細隻,都冇乜肉🤯 佢啲肉大約係一節手指頭嘅一半咁嘅份量😵💫帝王蟹棒以為會一大條咁過,點知佢剪開做細細條🥲 其實食落我都分唔到同普通蟹柳有咩分別😂 本身係想食佢個size開心下🐡揀咗1️⃣碎蔥吞拿魚 2️⃣油甘魚 3️⃣劍魚腩 4️⃣馬刀貝 5️⃣赤蝦油甘魚有油但唔多夠油🪔馬刀貝爽口👍🏻個呑拿魚蓉幾好食😙劍魚普通,睇色好似冇咁靚🤔赤蝦比🐡預期細隻,但好食😋💭總結嚟講佢刺身嘅選擇都幾多👍🏻 味道都唔錯,仲有個麵豉湯飲下🥣 好似仲可以免費添飯(?) (見到牆有張紙寫咗,但我冇試😂) 不過就有啲位Expect同出到嚟唔同就有少少失望🤏🏻 💭扣分位:入咗舖頭坐好咗之後先講冇三文魚腩🤯 唔知係因乜個日落大雨所以咁,定係一直都係咁🥸
自選5款
💛自選5款 ($74)
蟹膏好香🤩 仲勁好大Pat🤤 必點❣️
三文魚同甜蝦都新鮮,正常發揮👌🏻
自選5款
油甘魚有油但唔多夠油🪔
馬刀貝爽口👍🏻
個呑拿魚蓉幾好食😙
劍魚普通,睇色好似冇咁靚🤔
赤蝦比🐡預期細隻,但好食😋