2024-12-25
到餐廳時是7:30pm, 全場只有2-3台客人. 我們點了2杯酒, 待應都說沒有, 建議我們點 Jarrito , 那我們就試了這杯雖沒什麼特別, 但價錢合理的 cocktails. 2杯 = $156然後點了招牌菜 Barbacoa, menu大大隻字入口即溶的牛面肉, 說真的入口即溶是明知不可能, 但真心一點都不好吃, 沒有牛味, 肉質亦十分一般, 我們用配送的薄餅皮包著吃, 食落覺得有點柴口, 吃一口就不想再吃.青口好唔好食都係睇新唔新鮮, 白酒汁都係叫幫下手提味但是我們這個青口食落有小小渣, 我們各自吃了4-5粒就停手了. 好明顯佢呢批青口擺左好耐... 真心唔好食.外皮是軟身的, 餡料我們選了雞肉, 再額外付錢加豬肉. 除了吃到蕃茄醬味, 雞肉和豬肉味都欠奉, 我們又是吃了一口就不吃了.我係睇到Openrice 有533 個 Like 先去呢間餐廳, 無諗過可以咁差.今晚仲要係平安夜, 點3樣野都係唔好食, 待應埋來收野時見到我地每樣都只係食左小小一D都唔好奇問多句就收, 我地估佢應該都見唔小. 可能係墨西哥菜不合口味, 但我還是覺得必須把直覺寫出來, 希望有其他人去驗證一
Barbacoa
青口好唔好食都係睇新唔新鮮, 白酒汁都係叫幫下手提味
Mussel in white wine
我們又是吃了一口就不吃了.
Wet Burrito Supreme (+pork)
可能係墨西哥菜不合口味, 但我還是覺得必須把直覺寫出來, 希望有其他人去驗證一下是不是我們2人的口味問題,
埋單$784 唔算貴, 但絕對唔係平, 街邊60蚊碗既牛腩面俾我既滿足度會大過佢地既出品.
Other Info. :
建議餐廳真係要認真檢視一下品質, 這樣的食物我相信好難令餐廳維持下去.