cafe TOO

今次公司Annual Dinner揀左黎呢到食,一行入門口已經見到好多冰鎮海鮮同各式各樣既熱食,中間仲有好eye catching 既甜品區可能因為係平日,唔多人,環境幾靜,拎野食基都都唔洗點排隊。有士多啤梨味既朱古力噴泉,仲有好多生果可以選擇熟食都有好多款,而且炒得好香架甜品size都係一口食得晒,岩晒女士們款款都食下呢個我覺得好特別啊,係泰國corner,啲野食好地道,不過都幾辣😂呢個和牛粒就要排下隊啦(三、四個人啫)一個人拎到好多粒下架😄又軟又鬆化啲肉,煎得岩岩好再重點介紹下啲食物先龍蝦好多肉好新鮮,食到十點都仲拎到食幾隻都已經回晒本仲有麵包蟹,本來以為無咩肉食,結果又係大大隻,又多蟹膏,不過呢個唔推薦食太多,好滯架小籠包一直蒸住熱辣辣,拎個時無為意原來係人參味,都幾重參味架有即切牛扒/火腿,不過和牛粒好食啲😂呢到最特別係每個時段都有唔同既湯出爐,全部都好足料成隻細鮑魚架last就變左唔係湯係甜品啦,有紅棗連子桃膠呢啲滋補食材,女士們一人一盎😍

可能因為係平日,唔多人,環境幾靜,拎野食基都都唔洗點排隊。
有士多啤梨味既朱古力噴泉,仲有好多生果可以選擇
熟食都有好多款,而且炒得好香架
甜品size都係一口食得晒,岩晒女士們款款都食下

呢個和牛粒就要排下隊啦(三、四個人啫)

一個人拎到好多粒下架😄又軟又鬆化啲肉,煎得岩岩好

再重點介紹下啲食物先
龍蝦好多肉好新鮮,食到十點都仲拎到
食幾隻都已經回晒本

有即切牛扒/火腿,不過和牛粒好食啲😂

呢到最特別係每個時段都有唔同既湯出爐,全部都好足料
成隻細鮑魚架

Type of Meal