2021-07-08
名店Vivienne Westwood開既cafe🇬🇧🫖內裡裝備好有英倫風✨食物質素幾好🥰只係定價有少少高🙈不過志在食VW個brand同入面裝修既vibe都不錯既😆🦆𝐃𝐮𝐜𝐤 𝐚𝐧𝐝 𝐖𝐚𝐟𝐟𝐥𝐞🧇 $218鴨脾好腍身🥰一切就輕鬆拆肉✌🏻平時唔食鴨既男友都話幾好食!😜配poached egg淋上酸酸既黑醋😆但VW logo既waffle腍左d唔脆身🥺同埋鴨髀表面唔脆🤔3樣野分開左黎擺要自己組裝🍴我覺得另一間英國過江龍更出色🙈🧄𝐂𝐥𝐚𝐦 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐚🍝 $178蜆肉份量好多😳新鮮冇腥臭 意粉表現okay😆蒜香味濃🤤🍨𝐂𝐫𝐞𝐦𝐞 𝐁𝐫𝐮𝐥𝐞𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐒𝐢𝐠𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐎𝐫𝐛 𝐖𝐚𝐟𝐟𝐥𝐞🍮🧇 $98今次個waffle就香脆啦!😁中意佢夠輕身夠薄 食落唔好飽濟✌🏻雪糕好重牛奶香味😍creme brulee較流質但味道不錯☺️🌹𝐑𝐨𝐬𝐞 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞☕️ +$45🍫𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞☕️ +$45平時少見既rose latte玫瑰香味重同偏甜😗overall都幾好飲✌🏻chocolate就係expected既味道😆
蜆肉份量好多😳新鮮冇腥臭 意粉表現okay😆蒜香味濃🤤
🍫𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞☕️ +$45