2016-07-14 292 views
途經柯士甸道發現有間好粉紅的新餐廳 朋友話哩間係香港近期很hit的貨櫃餐廳 馬上衝入去試一試 內裡的設計很粉紅如像自己處身於粉紅貨櫃裡沒做功課下 進來時發現每人枱上都有碟很大盤的炸雞當然我都唔"執輸"即刻點左碟必點的奶油麵包炸雞 上菜後會比你先影相之後會幫你剪開個包首先先吃麵包在加上奶油 雖然好膩但已經溶化我的胃 麵包不像普通麵包店的麵包 外表很硬但內裡很鬆軟 炸雞加上醬汁後外皮也很酥脆 內裡很Juicy 心諗冇入錯餐廳Sweetcorn Pan Cheese PizzaCheese Cheese Cheese成碟都係芝士 名字沒改錯 成碟只有芝士加粟米的味道 後來發現蒜蓉包cheesa也是不錯的吃法小插曲: 東西都好大碟 可能係太多芝士的關係兩個人叫左兩碟 每碟都只吃了一半 諗住叫服務員比個外賣盒 服務態度好好的話幫我地裝 還分開了兩個人的分量裝在兩個的盒子裡
如像自己處身於粉紅貨櫃裡
沒做功課下 進來時發現每人枱上都有碟很大盤的炸雞