2019-02-03
果日我地係Lunch時間去到千房,其實唔多人,亦有幾多吉位添,但我地企係門口示意左幾次都冇人理我地,最後係門口等左大概5分鐘至安排到枱俾我地;坐低後亦冇主動介紹或送上水,作為一間日本過江龍餐廳,服務真心麻麻。雞腎本身整得唔錯,唔會太熟,但醬汁堅咸!咸到以為自己食左啖鹽落口🤦🏻♀️份量唔大,但味道ok,豚肉尚算嫩滑,包住必碎嘅蔬菜🥬一齊煎,上菜嘅時候醬汁唔多,侍應就提醒枱有樽醬,可以自己加 😣激辛?係一d都唔辣架!🤣 差d就佢呃左~ 非常普通嘅炒麵,自己去買枝日式燒汁、加少少辣椒🌶️、係屋企都整到。可以唔駛!成餐最正常!其實係基本嘅雜綿大阪燒,咩都有d,蝦🦐、魷魚🦑、豚肉🐖、蔬菜🥬等等。味道OK、份量正常!食到一半至發現原來可以自己DIY架🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 張枱無寫📝、侍應又主動提醒🔔 最終我地係見到隔離枱自己落手整至恍然大悟😓今次嘅經驗有點伏,味道亦無驚喜,所以試一次就夠!
激辛?係一d都唔辣架!🤣 差d就佢呃左~
今次嘅經驗有點伏,味道亦無驚喜,所以試一次就夠!