2024-05-18 2854 views
先講cocktail, 都特別嘅 尤其係十二星座嗰series. 試左 Aries, Scorpio 同Libra. Scorpio 最特出同驚喜 若艾酒底加上一球酸甜嘅yoghurt 感覺好fresh 唔會又太大違和感~ 但Libra 好出事⋯味道比較奇怪氣氛都幾好嘅但音樂太吵耳 想靜靜欣賞個景都唔得當晚前枱同事表示暫時未有室外位置 但可以先入座室內 等到室外有位先移位 佢仲話我地前面都有其他人等緊室外位置所以都要等多等。 我地入座左大概20分鐘 眼見佢已經直接帶明顯新入座嘅顧客直接出室外⋯?????? 又話係排緊隊嘅?另外一個小插曲係當我地要係門口排隊等位嘅時候 內地同胞話自己係住客 所以幾番想強衝入去 (即使有bouncer 嘗試攔截)但前枱同事同佢講 宜家暫時冇位 但如果係純參觀 都可以入去嘅 佢話參觀一下 但轉頭到我地入座時(大概10分鐘後) 當然見到個住客仲坐左係到 已經唔係純參觀咁簡單啦🙂👍🏼

氣氛都幾好嘅但音樂太吵耳 想靜靜欣賞個景都唔得

Scoepio