2014-08-30
今日係好兄弟的大好日子~觀禮過後同寶貝過隔離來個輕鬆小休~黎到呢到幸好冇咩人~可以坐得舒服一D~一睇枱同枱之間的距離放不不一支叉~~噢~真係太親密了~ 香港人真係太窈窕了~~時間唔多唔少~相信可以叫杯野飲同食個PIZZA寶貝似乎係個識飲咖啡之人~所以好快決定飲乜野,而我平時好少飲咖啡,所以一直1516,最後點左店員推介的開心果乜乜咖啡,寶貝點左杯焦糖XX咖啡開心果乜乜咖啡 - 唔知係咪我個人少飲凍野的關係,我覺得略為甜左少少,冇左店員推介的開心果香味,濃濃咖啡呀咁....而且忌廉太多~有點失望, 總算見識過了焦糖廉忌咖啡 - 一睇唔飲都知一定勁甜~因為4份三杯都係焦糖廉忌,得少少係濃咖啡,寶貝飲左一啖就出去再加多杯双陪特濃咖啡黎溝溝先飲得杯落... 總算見識過了太陽招牌PIZZA - 等左好耐好耐好耐終於上枱的PIZZA,..原先諗住佢再唔出現就退貨架LA,幸好寶貝再三又追又吹先上枱~~!切開入口,餅底相信主要係由粗麥粉做~特別有咬口,饀料唔算好豐富~每樣材料都薄薄一片所謂的''太陽''原來係上面加個生的太陽蛋~再放入焗爐熱一陣~蛋黃半生不熟,特別又唔覺,濃厚芝士係我最期待的部份~可能
噢~真係太親密了~ 香港人真係太窈窕了~~
時間唔多唔少~相信可以叫杯野飲同食個PIZZA
所謂的''太陽''原來係上面加個生的太陽蛋~再放入焗爐熱一陣~蛋黃半生不熟,特別又唔覺,濃厚芝士係我最期待的部份~可能係放左好耐~所以已冇拉出黎一絲絲的質感~可惜~~總算見識過了
一心諗主可以一邊食一邊慢坐~點知因為等個PIZZA,最後要半趕咁食再返去好兄弟的婚禮!真係估佢唔到~~
一路上服務員都唔會過黎打擾~好令我地可以慢慢傾計談心~成個感覺冇人理,好舒服自然!
想一兩個人坐下吹下水的話,絕對係值得一去的地方!!但係出品就好有待改善..
Other Info. :
店舖本身冇洗手間設備~要解手的話就要去商場的洗手間...要行好遠啊~~陰公~