2024-06-15 152 views
自從屋企附近開左Airside其實我都好小去不過開始多人介紹Airside好似有好多好野食我老公話要比驚喜我所以佢帶咗我去食韓式燒肉🥩因為呢個商場都算好新,所以食飯都完全唔需要等位入座後,店員先會送上前菜,不過前菜店員話唔可以任食,如果想任食就要加$40不過呢度嘅芝士粟米同埋泡菜雞蛋都係無限添加,我就已經添咗三次👍🏻🔸一級五花肉梅花肉拼盤唔好睇小呢個拼盤,其實份量係超多‼️五花肉同梅花肉肥瘦適中,入口軟嫩,店員仲可以幫忙燒肉🥩🔸牛胸肉🥩油脂分佈得好均勻,每面燒大約10秒就夠㗎啦‼️入口溶化,食到停唔到口‼️🔸芝士明太子石頭飯送到黎見到色彩鮮艷嘅石頭鍋飯,記得一定要撈勻食,食到辣嘅朋友仔先好加佢嘅辣醬呀‼️真係比較辣㗎!🔸烤棉花糖夾心餅乾食完晚飯當然就要食甜品啦!可以一邊食一邊玩!每面烤大約30秒左右‼️記得棉花糖唔好太貼近燒烤爐喎‼️再夾上朱古力消化餅一起吃就絕配‼️🔸雪糕配芝士蛋糕🍰老公偷偷為我準備驚喜,原來佢哋可以喺碟上寫上祝福語‼️一啖雪糕,一啖芝士蛋糕作為這餐晚餐的句號。🔸荔枝梳打🔸提子梳打梳打飲品都比較甜,不過燒烤就一定要配梳打就完美‼️
自從屋企附近開左Airside其實我都好小去
不過開始多人介紹Airside好似有好多好野食
我老公話要比驚喜我
所以佢帶咗我去食韓式燒肉🥩

因為呢個商場都算好新,所以食飯都完全唔需要等位

🔸一級五花肉梅花肉拼盤

🔸牛胸肉🥩

🔸芝士明太子石頭飯

🔸烤棉花糖夾心餅乾

🔸雪糕配芝士蛋糕🍰

🔸荔枝梳打
🔸提子梳打
梳打飲品都比較甜,不過燒烤就一定要配梳打就完美‼️