2022-05-31
呢間睇佢幾高級好評又多諗住去試下,初入到去覺得還好,幾舒服,個女職員睇左好耐,睇下比咩位我地,其實當時好多位,當時係3:30講真呢個時間通常都係Happy hour,使乜諗咁耐跟住我哋話俾佢聽6:00走,佢先肯比張枱我。之後我哋叫咗一支白酒三個杯一杯啤酒點知佢哋黎一杯白酒,當時我哋三個人都O晒嘴,然後問個侍應我哋係叫一支白酒 問佢呢個係咪啤酒佢仲答我係,我都覺得係語無倫次,其實佢地係全英對話,但我地未至於講唔明白,但單係落左,真奇怪🤔跟住都算。。。我哋繼續飲再加一支啤酒等咗20分鐘都未嚟到,再吹佢態度超差,懷疑佢係咪只招呼外國人因為我哋香港人所以對我地態度唔好,隔咗一陣再叫多一次啤酒又等咗25分鐘,其實單係一直有落,但係佢就係冇比貨你,而且當時環境非常清幽唔忙,都唔明白,講真我哋都唔係唔捨得花錢,但受到咁嘅待遇,唔會再去😡