2018-10-06
一黎,我一早訂24個人,你地間鋪就要確保足夠我地24個人坐,同埋我打電話時都傾過,你地話會安排12人一張枱俾我地,2張枱坐哂24個,你地深水埗間分店咁細,安排吾到一圍大枱坐12個人,兩圍坐夠24個位俾我地!!!!!!!咁你地好心就一早講我地知,叫我地去其他分店,去到先話要俾吾到位,仲要等二黎,時間寫明:9點半,到場,等一等位,但冇通知話要等幾耐,原來要等成個半鐘以上都冇位既,又吾一早講!但我地預先訂左位架!!信息又話:👌🏻到時見😁如果人數,時間有任何 更改或取消 記得盡早通知🙏🏻😘去到,個伙計話10點半俾吾到位我地,咁你地又叫我地一早訂位,又話人數、時間、更改,早通知咁我一早訂好哂位,仲要吾係幾日前訂,27號我已經訂位打電話親自對咀,咁叫我一早打定電話訂左位、吾係應該一早就預計到我地有咁多人,係個時段去架咩,如果吾係訂位黎做咩,仲要白紙黑字寫名時段:晚上9:30-0100你地真係好吾掂‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️退錢你地又吾俾退,食早啲又吾得,又安排吾到位,訂完位訂左時間又吾係個個時間入場,咁你地分明呃人啦,等一
信息又話:👌🏻到時見😁
如果人數,時間有任何 更改或取消 記得盡早通知🙏🏻😘
退錢你地又吾俾退,食早啲又吾得,又安排吾到位,訂完位訂左時間又吾係個個時間入場,咁你地分明呃人啦,等一等,原來係等1個半鐘以上都冇位,咁你都俾個合理解釋我,我真係好想知你地點做生意😡😨🤯我班同事難得24個約哂出黎一齊食,吾單止你被人話,我都一樣俾人插到飛起