2020-05-26 122 views
收到娘娘喫茶告急之後,小編即晚去到北角試一試,試完發現佢哋啲出品真係真材實料,茶味超濃,絕對稱得上係隱世高質黃店!大家快啲帶多幾個朋友去買杯試吓! 娘娘係咁話呢杯會有啲酸,驚我哋唔鍾意🧐 但又唔係喎,個茶味超濃,加埋百香果真係好夾,唔酸仲好好飲☺️ 乳酪系列琴日先推出,我哋就試咗,個感覺好似印度餐廳嗰啲Mango Lassi,可能係因為用嘅芒果唔同,呢度嘅芒芒乳酪應該更加啱我哋口味,小編叫咗正常甜但飲落都唔係好甜,啲甜味係嚟自啲新鮮芒果,所以無啲假芒果味,非常抵讚😆鐵觀音味好香!食飽飯飲杯茶消滯真係唔錯,仲要$13一杯,超抵! .去娘娘喫茶買嘢飲除咗有得儲娘娘喫茶嘅印花,仲可以儲埋山下黃舍嘅印花,仲有yellcard抽!除咗賣嘢飲都仲有賣埋杯套,大家如果要外賣就可以環保啲唔好用咁多膠袋喇~
情迷百香果水果茶

芒芒乳酪

頂級鐵觀音

2020-05-05
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$30 (Last Night Supper)
情迷百香果水果茶
芒芒乳酪