2017-01-13 745 views
呢間野質素唔算差。食下午茶應該唔錯,但食晚飯真係唔抵,因為偏貴。以西餐廳黎講,個環境算獨特,好有格調,重要係闊落。入到去好似真係淨係得自己同朋友咁,可以舒服咁閒聊好耐又可以慢慢食住野享受。的確係一間高級版嘅cafe 講到食方面,我同兩個女仔朋友一致都覺得唔差,幾好味,但唔會話想再黎食。每碟份量適中,同其他西餐廳差唔多。三個女仔叫左一個pizza ,一個飯,一個意粉,同一個小食。已經好飽。雖然佢嘅食物質素偏高,但食過同佢差唔多質素嘅西餐廳都冇好似呢間價錢偏貴…所以,如果係追求抵食就唔建議去呢間。但如果不論價錢只追求幽靜環境同有偏高嘅食物質素就不妨試下呢間。