2019-09-27 384 views
⭐️👉🏻評分: 7/10
.🥪平時真係好少幫襯,因為潛意識覺得佢啲嘢食會係伏,見到有其他foodie推就想試下😍可能無希望就無失望,今次幾驚喜!————————————————————-🔹煙肉碎蛋芝味多士 (飲品+$14)店員首先叮熱解凍,再送入焗爐烘烤。一開四上碟,擺得都幾靚仔!麵包烘到好香脆,但又唔會過硬過乾,入面嘅芝士熱辣辣,仲識拉絲~碎蛋份量剛剛好,比想像中足料!配上兩塊煙肉(即平時早餐包個種),鹹鹹香香超級滿足!本來仲擔心食mccafé得塊包仔唔飽,但呢個combination係絕對飽到上心口,仲有啲滯🤣btw個日又一城個姐姐焗得好好食,完全carry咗舊包,之後我再去其他分店買外賣,真係hea到出汁,啲芝士飛哂出嚟🤦🏼‍♀️建議都係堂食🙈————————————————————如果想輕營啲,揀蘑菇粟米芝士都唔錯,配撘幾新奇但又出奇地夾!無咁漏~
⭐️👉🏻評分: 7/10
————————————————————-
🔹煙肉碎蛋芝味多士 (飲品+$14)

————————————————————