2024-10-15
早前聽朋友介紹旺角有間小店嘅窩夫同奶昔都好有特色,今日咁啱係旺角工作,就過來試試shake !t啦😉適逢萬聖月,佢哋出咗萬聖節主題嘅口味,我就兩款都試咗,估唔到用新鮮南瓜整出來嘅甜品可以咁好食喔😮😮真係好驚喜~蜂蜜南瓜窩夫係有一大塊南瓜係面,下面個窩夫外脆內軟,南瓜本身已經好清甜,再加上少許蜂蜜吊味,同埋香口嘅烤南瓜籽,令南瓜嘅味道更突出~ 蜂蜜南瓜奶昔都一樣真材實料,原來shake成奶昔個味道都可以好特別。🤓係等食物期間,見到佢哋嘅介紹,原來佢哋一直用當造及優質嘅新鮮生果製造,每杯奶昔都係用大量新鮮生果同鮮奶shake出來,無加任何冰溝淡啲味咖,難怪咁足料啦~😍😍而且佢哋仲會不定期推出新款式,生果類產品都係按季節出口,就算我經常過來都可以試到新口味啊~🥰🥰