2024-11-01 505 views
當天和朋友在旺角逛街,所以每人點了一杯奶昔和一客窩夫。。一杯奶昔的價格約為四十至五十元,而且相當足料,味道不會太過淡。奶昔有四個系列:鮮果系列、經典系列、咖啡系列及田園系列。。📌F6 - Honey Dew Melon Milkshake - $55甜蜜18度蜜瓜奶昔 (鮮果系列)這款奶昔是招牌飲品,輕輕呷一口,蜜瓜的味道十分濃厚香甜,甜味直接衝上腦袋。飲品還有少量蜜瓜肉去增加口感。。📌C4 - Italian Pistachio Milkshake - $65意大利開心果醬奶昔朋友相當喜愛開心果,而且味道也頗為滿意。奶昔的質地相對濃稠,開心果味道澎湃而濃厚,仿如一張「開心果棉被」 覆蓋着舌頭。面頭還有些開心果碎,令口感更為豐富。。。📌W13 - Pumpkin Waffle with Honey - $45蜂蜜南瓜窩夫筆者將窩夫外賣回家享用,窩夫變腍了。所以,即場享用的窩夫味道最佳。窩夫感覺飽肚,南瓜蓉份量充足,面頭更有南瓜籽和。南瓜蓉和蜂蜜味道頗為合襯。。📌W4 - Strawberry Waffle - $50士多啤梨窩夫朋友則點了一款較為清新的配搭,士多啤梨粒配上桃膠、吉士醬,
當天和朋友在旺角逛街,所以每人點了一杯奶昔和一客窩夫。

奶昔有四個系列:鮮果系列、經典系列、咖啡系列及田園系列。

甜蜜18度蜜瓜奶昔 (鮮果系列)

意大利開心果醬奶昔

面頭還有些開心果碎,令口感更為豐富。

蜂蜜南瓜窩夫

📌W4 - Strawberry Waffle - $50
士多啤梨窩夫

朋友則點了一款較為清新的配搭,士多啤梨粒配上桃膠、吉士醬,和蜂蜜南瓜窩夫的感覺也頗為不同。

還有其他窩夫可供選擇。

SHAKE !T
地址:旺角豉油街25至31號地下4A號舖
2024-10-17
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$100 (Dinner)
  • 甜蜜18度蜜瓜奶昔
2024-10-14 669 views
Shake !t (旺角)森仔今日去左旺角行街😎行行下,見到有個幾正嘅奶昔店👍🏻為食嘅森仔就忍唔住試下。Shake !t店舖細細,主力做各種不同系列嘅奶昔🥤和窩夫🧇森仔見到不論奶昔或窩夫都係主力用水果🥭同經典系列分類🤓澳洲牛油果奶昔($55)此杯奶昔超正🤩味道恰到好處!森仔最鍾意❤️佢夠creammy,奶味夠濃!同時口感恰好,不會太杰身或稀身😊冰涷感max而當中的牛油果🥑份量十足,水果夠天然,同時也唔會好甜❤️健康飲品🙌🏻🙌🏻🙌🏻紫薯椰香奶昔($50)呢杯奶昔都幾正,同樣夠creammy和冰涷🤓而紫薯味道係幾正,幾濃烈😝味道👅一定都唔假配上椰香味嘅奶,兩者交合,正斗😎朱古力卡士窩夫($35)窩夫係新鮮滾熱辣焗製而成,夠晒蛋香味十足!而當中店家餡料十足,用左大量朱古力🍫和花生醬🥜,味道👅特濃!再撒上果仁粒和朱古力粉😎😎😎口感層次提升了好幾個🤩🤩正!泰國金枕頭窩夫($65)至於呢個金枕頭窩夫,真係店舖水果作之代表👍🏻採用了D24泰國金枕頭榴槤,再配上香滑吉士醬,超級搭配!而泰國金枕頭榴槤真係夠晒香,夠晒creammy😍😍😍食唔停口阿😝😝重點‼️呢家店舖做緊新優惠:🥇奶昔第二杯半價🥈買12杯或以上
Shake !t (旺角)
森仔今日去左旺角行街😎
行行下,見到有個幾正嘅奶昔店👍🏻
為食嘅森仔就忍唔住試下。

森仔見到不論奶昔或窩夫都係主力用水果🥭同經典系列分類🤓

澳洲牛油果奶昔($55)
此杯奶昔超正🤩味道恰到好處!
森仔最鍾意❤️佢夠creammy,奶味夠濃!
同時口感恰好,不會太杰身或稀身😊冰涷感max
而當中的牛油果🥑份量十足,
水果夠天然,同時也唔會好甜❤️
健康飲品🙌🏻🙌🏻🙌🏻

紫薯椰香奶昔($50)
呢杯奶昔都幾正,同樣夠creammy和冰涷🤓
而紫薯味道係幾正,幾濃烈😝
味道👅一定都唔假
配上椰香味嘅奶,兩者交合,正斗😎

朱古力卡士窩夫($35)
窩夫係新鮮滾熱辣焗製而成,夠晒蛋香味十足!
再撒上果仁粒和朱古力粉😎😎😎
口感層次提升了好幾個🤩🤩
正!

泰國金枕頭窩夫($65)
至於呢個金枕頭窩夫,真係店舖水果作之代表👍🏻
採用了D24泰國金枕頭榴槤,再配上香滑吉士醬,超級搭配!
而泰國金枕頭榴槤真係夠晒香,夠晒creammy😍😍😍
食唔停口阿😝😝

🥉着校服買二送一

森仔覺得大家絕對可以試試😌
  • 澳洲牛油果奶昔
  • 朱古力卡士達窩夫
旺角豉油街開咗間任你人氣窩夫奶昔專門店 SHAKE it,奶昔仲有第二杯半價優惠,作為「昔」魔,今日約埋閨蜜特登來朝聖。SHAKE !t 主打以天然新鮮食材,奶昔 & 窩夫即叫即做,可根據個人喜好而選擇唔同嘅配料。奶昔絕不加冰製作,窩夫乃選用優質麵粉和新鮮雞蛋做蛋漿,店內充滿蛋香。而店員哥哥亦好有心機製作,每一款窩夫賣相都整得好靚喔 😍糾結咗好耐,放棄咗我最愛嘅 🥑牛油果,南瓜節就到,我就揀咗蜂蜜南瓜味; 閨蜜就揀咗特濃朱古力🍫✧ 意大利特濃黑朱古力奶昔 $45起初有點擔心會好甜,但黑朱古力奶昔入口有奶油般絲滑細緻口感,充滿可可馥郁滋味,濃郁香甜的風味,完全唔甜,令人心悦神怡;再加上 Oreo 碎,口感層次更豐富。✧ 蜂蜜南瓜奶昔 $50大膽選擇南瓜味奶昔,估唔到好有驚喜。入口滿滿清甜南瓜香,豐富的奶香,幼滑細膩帶點濃稠感,除咗南瓜蓉,更有南瓜籽,估唔到南瓜都可以做奶昔,味道濃郁,口感真係超正。至於窩夫,窩夫即叫即做,充滿蛋香,我同閨蜜揀咗開心果味,我又再揀咗南瓜味 🤩✧ 蜂蜜南瓜窩夫 $45由於南瓜奶昔太出色,窩夫我再揀咗有啖啖南瓜蓉嘅蜂蜜南瓜窩夫。 店員哥哥建議我加桃膠,淋上香甜蜂

✧ 意大利特濃黑朱古力奶昔 $45
✧ 蜂蜜南瓜奶昔 $50

✧ 蜂蜜南瓜窩夫 $45
由於南瓜奶昔太出色,窩夫我再揀咗有啖啖南瓜蓉嘅蜂蜜南瓜窩夫。 店員哥哥建議我加桃膠,淋上香甜蜂蜜醬,口感味道即時 double up。
✧ 意大利開心果醬窩夫 $60
開心果向來係人氣選擇。外脆窩夫面層鋪滿自家製吉士醬&海量開心果碎,視覺效果非常療癒,充滿濃郁獨特嘅開心果堅果味道 ~ loving it 💚

💙 而家 Shake !t 第二杯奶昔仲做緊半價優惠 💙

⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹
飲品🥤【 SHAKE !T 】
地點 📍 旺角豉油街25-31號地下4A號舖
⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹
  • 蜂蜜南瓜奶昔
  • 意大利特濃黑朱古力奶昔
呢間shake it生果奶昔店,主打提供新鮮水果製作的奶昔,總是令人充滿驚喜,最近店舖又有新品推出😍適逢臨近萬聖節,店舖推出咗一系列嘅南瓜產品,我都忍唔住試吓佢🥰而家任何消費仲有店舖自家製爆谷食店內現時仲特別推出了令人心動的優惠,窩夫每買二送一的促銷活動,還有奶昔第二杯半價的驚喜。不僅如此,團購優惠也十分誘人,購買滿12杯即可享有66%的折扣🤩🤩學生客戶還可享有買二送一的超值優惠,讓你和朋友一起分享更多美味😻真係好心動💓店內的窩夫種類相當豐富,特別推薦有紐西蘭奇異果蜂蜜窩夫同蜜瓜奶昔❤️紐西蘭奇異果蜂蜜窩夫甜中帶酸,口感絕佳。最新推出的蜂蜜南瓜窩夫則融合了秋季的甜美,讓人回味無窮😙睇吓整得幾有心機除了窩夫,店內的奶昔選擇多樣,其中包括蜂蜜南瓜奶昔,口感柔滑又帶有天然的甜味;而甜蜜的18度蜜瓜奶昔則是仲夏的涼爽選擇🤤🤤最正嘅係,呢度的奶昔還可以根據個人喜好加入奇亞籽、亞麻籽和各種果仁,為你增添更多營養與口感,讓每一口都充滿驚喜🥰📍SHAKE!T (旺角)旺角豉油街25-31號地下4A號舖#shakeit #奶昔 #新鮮水果 #夏日推介 #夏日必飲 #新鮮製作 #無添加 #萬聖節特飲 #南瓜
而家任何消費仲有店舖自家製爆谷食

睇吓整得幾有心機
而甜蜜的18度蜜瓜奶昔則是仲夏的涼爽選擇🤤🤤

📍SHAKE!T (旺角)
旺角豉油街25-31號地下4A號舖

#shakeit #奶昔 #新鮮水果 #夏日推介 #夏日必飲 #新鮮製作 #無添加 #萬聖節特飲 #南瓜產品 #南瓜奶昔 #南瓜窩夫 #蜜瓜奶昔 #旺角飲品推介 #旺角奶昔推介 #豉油街飲品 #手搖
2024-10-01
Type of Meal
Tea
  • 蜜瓜奶昔
  • 紐西蘭奇異果蜂蜜窩夫
食野一定要揀新鮮💦就算係小食 / 野飲都要新鮮💪🏻依間近期新開既奶昔🥤 • 窩夫🧇都係用新鮮既材料製成👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳見有唔少朋友推介,我都要試下先🤭~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🥤奶昔🥤分左𝟒個系列 : 水果🍉🍎🍑 • 經典🌟 • 咖啡或茶☕️ • 田園🥗 + 每日新鮮自製𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦用大量當造優質新鮮水果 • 新鮮牛奶🥛,唔會加冰溝淡。超足料❣️飲落純天然甜味,唔係假甜😎仲可以加𝟏款(免費🆓)𝐓𝐨𝐩𝐩𝐢𝐧𝐠配料(亞麻籽 / 奇亞籽 / 西米 / 桃膠),有野咬下最正。▪紫薯椰香奶昔 ($50)有粒粒紫薯肉🍠,紫薯香甜中帶椰香味🥥。.▪泰國金枕頭榴蓮奶昔 ($75)成球金枕頭榴蓮蓉肉係面。仲有🌱裝飾。.🧇 窩夫 🧇分左𝟑個系列 : 鮮果🍌 • 經典🌟 • 巴馬臣芝士🧀 用優質麵粉 • 新鮮雞蛋🥚唔係用蛋粉 / 蛋漿,即叫即製,食落外脆內軟,蛋味夠香濃🧡▪朱古力卡士達窩夫($35)自家製卡士達醬 • 唧滿朱古力醬 • 果仁碎🤎▪泰國金枕頭榴蓮窩夫 ($65)金枕頭榴蓮蓉肉既份量比奶昔個個仲多!面頭仲有西米 • 桃膠🤍.~•~•~•~•~•~•~
食野一定要揀新鮮💦
就算係小食 / 野飲都要新鮮💪🏻
見有唔少朋友推介,我都要試下先🤭

🥤奶昔🥤
用大量當造優質新鮮水果 • 新鮮牛奶🥛,唔會加冰溝淡。
超足料❣️飲落純天然甜味,唔係假甜😎

▪紫薯椰香奶昔 ($50)
有粒粒紫薯肉🍠,紫薯香甜中帶椰香味🥥。

▪泰國金枕頭榴蓮奶昔 ($75)
成球金枕頭榴蓮蓉肉係面。仲有🌱裝飾。

🧇 窩夫 🧇
分左𝟑個系列 : 鮮果🍌 • 經典🌟 • 巴馬臣芝士🧀

▪朱古力卡士達窩夫($35)
自家製卡士達醬 • 唧滿朱古力醬 • 果仁碎🤎

▪泰國金枕頭榴蓮窩夫 ($65)
泰國金枕頭榴蓮窩夫

💁🏻‍♀️店家會不時會推出新產品🆕,生果都會按季節轉
🔺依家仲做緊唔同優惠🈹
(窩夫🧇買𝟐送𝟏 • 奶昔🥤第𝟐杯半價)

泰國金枕頭榴蓮窩夫
  • 泰國金枕頭榴槤奶昔
3 day(s) ago 0 views
❤️ 奶昔採用當季的新鮮高品質水果製作✨,並會不定期推出新口味👍 (例如冬季會有草莓奶昔🍓,還會推出木瓜奶昔、櫻桃奶昔、紫薯奶昔和南瓜奶昔等~) ❤️ 每杯都非常實在,添加了大量的新鮮水果,既健康又美味的選擇 ❤️ 每天使用新鮮牛奶製作🥛 ❤️ 口感滑順,Creamy,介於冰淇淋和沙冰之間 ❤️ 材料天然,不會過於甜膩🤤,絕對不是冰量過多的飲品 ❤️ 您還可以選擇自己喜愛的免費配料Toppings✨ ❤️ 店員都是帥哥美女,讓人感到更加愉悅! 🥛 奶昔分為四大系列: 🥑 水果系列、🍫 經典系列、☕ 咖啡或茶系列、🥗 田園系列 ✨窩夫每時現做✨ ❤️ 這是最佳的下午茶選擇,品嚐過後絕對會感到飽足 ❤️ 店家選用優質的麵粉和新鮮的雞蛋🥚 ❤️ 大部分店家使用蛋粉或蛋漿,而這家仍然堅持使用新鮮雞蛋,每天現做 🧇 窩夫分為三大系列: 🍌 鮮果系列、🧇 經典系列、🧀 巴馬臣芝士系列
❤️ 每天使用新鮮牛奶製作🥛
❤️ 口感滑順,Creamy,介於冰淇淋和沙冰之間
❤️ 材料天然,不會過於甜膩🤤,絕對不是冰量過多的飲品
❤️ 您還可以選擇自己喜愛的免費配料Toppings✨
❤️ 店員都是帥哥美女,讓人感到更加愉悅!

🥛 奶昔分為四大系列:
🥑 水果系列、🍫 經典系列、☕ 咖啡或茶系列、🥗 田園系列

✨窩夫每時現做✨
❤️ 這是最佳的下午茶選擇,品嚐過後絕對會感到飽足
❤️ 店家選用優質的麵粉和新鮮的雞蛋🥚

🧇 窩夫分為三大系列:
🍌 鮮果系列、🧇 經典系列、🧀 巴馬臣芝士系列
爆谷鹽焦糖窩夫
奧利奧奶昔
港式黑芝麻奶昔
免費爆谷
4 day(s) ago
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
爆谷鹽焦糖窩夫
奧利奧奶昔
港式黑芝麻奶昔
免費爆谷
4 day(s) ago 0 views
之前見到幾多人介紹,行過竟然比我見到奶昔做緊第二杯半價🤑,咁就要試吓啦😎。分別叫咗銷量冠軍嘅爆谷焦糖岩鹽奶昔($40)🍿同意大利開心果醬奶昔($65)。佢哋嘅奶昔係冇加冰用新鮮牛奶整成嘅🥛,兩款奶昔都分別有唔同免費嘅topping可以揀更加符合自己嘅口味😉。我個人就比較鍾意開心果🤓,冇咁甜得黎開心果味超濃😙。買奶昔仲送多咗包爆谷添😝。另外仲試埋佢哋嘅窩夫🧇,分別叫咗紫薯椰香窩夫($45)同抹茶卡士達窩夫($50)🍵。用新鮮雞蛋🥚同牛奶🥛調配出嚟嘅蛋漿,焗出黎蛋味特別香而且外脆內軟🤓。佢地有好多唔同款式可以選擇,連鹹味都有架😎。

TakeAway
位於旺角的奶昔及窩夫外賣店奶昔好多款花多眼亂各式新鮮水果、焦糖爆谷、朱古力、紫薯、開心果、咖啡、抹茶、伯爵茶等口味無加冰,加入新鮮牛奶製作可以免費加 Toppings意大利開心果醬奶昔開心果控必點!記得要加 Extra開心果醬!真係超級濃味道好真實自然口感好Smooth好順口仲有開心果碎碎提升層次意大利特濃黑朱古力奶昔加左Oreo碎碎增加口感朱古力味好香濃唔會死甜飲一杯都唔會膩澳洲牛油果窩夫每日用新鮮雞蛋mix日本麵粉和鮮奶製成蛋漿窩夫蛋香味十足口感香脆厚實,充滿飽足感使用半個澳洲牛油果新鮮又大粒超足料配搭自家製的卡士達醬好夾鹹鹹甜甜好有特色金莎朱古力榛子醬窩夫岩晒行完街想食甜品的心情榛子醬超多好邪惡配上金莎花生碎粒大滿足食一件當正餐都得窩夫口味有鹹有甜:新鮮水果、卡士達醬、蔬果蓉既田園系列和巴馬臣芝士系列買奶昔仲免費送爆谷
位於旺角的奶昔及窩夫外賣店
奶昔好多款花多眼亂

無加冰,加入新鮮牛奶製作
可以免費加 Toppings

朱古力味好香濃
唔會死甜飲一杯都唔會膩

每日用新鮮雞蛋mix日本麵粉和鮮奶製成蛋漿
窩夫蛋香味十足
口感香脆厚實,充滿飽足感
使用半個澳洲牛油果

榛子醬超多好邪惡
配上金莎花生碎粒大滿足
食一件當正餐都得

澳洲牛油果窩夫和金莎朱古力榛子醬窩夫

窩夫口味有鹹有甜:新鮮水果、卡士達醬、蔬果蓉既田園系列
和巴馬臣芝士系列
買奶昔仲免費送爆谷
2024-11-11
Type of Meal
Tea
意大利特濃黑朱古力奶昔和意大利開心果醬奶昔
澳洲牛油果窩夫和金莎朱古力榛子醬窩夫
5 day(s) ago 0 views
之前有人推介開心果奶昔,覺得都幾特別就諗住叫一杯試下。開心果奶昔的味道相當濃郁,開心果的香氣與奶昔的奶香完美融合。每一口都能感受到開心果的微妙鹹味和自然的堅果香,讓人印象深刻。甜度適中,不會過於膩口,反而令人愉悅。這款奶昔的質感非常順滑,好飲。
之前有人推介開心果奶昔,覺得都幾特別就諗住叫一杯試下。

這款奶昔的質感非常順滑,好飲。
1K
👧🏻😋👅🍽✨旺角窩夫奶昔大優惠❣️-🇺🇸 岩岩新開時幫趁過一次, 鮮奶鮮雞蛋新鮮即製已經好出色, 今次又再進步左, 除左多左新口味, 配料配搭每款不同更帶出特色🇺🇸 而家仲有限時四款奶昔買一送一 (每日只限30杯) + 其他口味第二杯半價 + 窩夫買二送一 + 著校服買二送一 + 12杯奶昔以上團購66折-🥤奶昔🍿 💯冇加冰質地好幼滑, 就算慢慢飲都唔會溶冰變淡💯爆谷鹽焦糖: 用爆谷機即整好脆, 買奶昔會送小包爆谷可以飲左一半再倒落去, 或者留黎做宵夜🤣 免費配料揀左oreo同焦糖好夾, 飲落冇咁單調又唔會太甜💯意大利開心果醬: 加左開心果仁碎又係脆卜卜好新鮮; 開心果醬唔會甜係濃濃既果仁香味-🧇 窩夫 🧀 ✨原味卡士達: 蛋香味好重同吉士香甜好夾✨巴馬火腿芝士: 用成吋厚新鮮牛油果蓉墊底, 火腿油香軟滑配鹹香芝士碎好夾
👧🏻😋👅🍽✨
旺角窩夫奶昔大優惠❣️

🥤奶昔🍿
💯冇加冰質地好幼滑, 就算慢慢飲都唔會溶冰變淡

🧇 窩夫 🧀
✨原味卡士達: 蛋香味好重同吉士香甜好夾
TakeAway
自從有咗小朋友之後,Zaza就好注重食物嘅健康同新鮮度🍋 幾個月之前,去旺角行街見到SHAKE !t ~ 佢主打以天然新鮮食材💦,即叫即做奶昔🥤& 窩夫🧇,就試咗金枕頭榴槤奶昔,同牛油果窩夫(但嗰次忘記相機先食😂)呢日嚟到,餐牌幾乎完全轉晒,好有新鮮感;宜家仲做緊窩夫買二送一、奶昔第二杯半價、穿著校服 買二送一 等優惠😚🥤SHAKE !t 嘅奶昔分為4大系列,分別有:❶外國入口嘅新鮮鮮果系列、❷外國原料製作嘅經典系列 、❸蔬菜經過特別烹調嘅田園系列,❹同咖啡系列,真係好多款式選擇所有奶昔絕對唔加冰❌🧊、使用新鮮牛奶、有免費Topping、買奶昔送炮谷,仲可根據個人喜好,選擇唔同配料添😘🌽爆谷岩鹽焦糖奶昔店員推薦呢杯係人氣NO.1之選,可以揀朱古力醬、額外焦糖,或者Oreo做Topping,Zaza選擇咗額外焦糖~呢杯人氣NO.1果然冇令人失望,首先賣相已經好吸引,杯頂堆滿小山般咁高嘅爆谷🍿,打卡一流;而且爆谷脆卜卜,岩鹽焦糖奶昔甜而不膩,又帶有好香嘅牛奶味🌰 意大利開心果醬奶昔Zaza係開心果粉絲,所以仲加咗烤開心果仁😍 雖然開心果味道濃郁,但冇掩蓋奶香味,又唔太甜,兩者相輔相成;飲品

🌽爆谷岩鹽焦糖奶昔

🌰 意大利開心果醬奶昔
Zaza係開心果粉絲,所以仲加咗烤開心果仁😍 雖然開心果味道濃郁,但冇掩蓋奶香味,又唔太甜,兩者相輔相成;飲品質地濃稠細滑;粒粒果仁碎同忌廉 令奶昔更濃郁,同更又層次感

SHAKE !t 窩夫都有4 大系列,分別有:❶滿滿鮮果嘅鮮果系列、❷ 自家製作卡士達醬嘅經典系列、❸ 自家調配蔬果蓉嘅田園系列、❹ 勁多芝士嘅巴馬臣芝士系列

窩夫嘅蛋漿 每日都用新鮮雞蛋,混合優質日本麵粉,同鮮奶攪拌而成,所以窩夫特別外脆內軟;每一款窩夫都係由店員哥哥用心製作,賣相好靚❤️

🍌地捫香蕉窩夫
店員先喺窩夫上加咗層厚厚嘅吉士醬;再放上切片嘅香蕉放上焦糖,又撒上大量朱古力醬同粉🍫 鍾意香蕉同偏甜甜品嘅大家一定會鍾意

💛金莎朱古力榛子醬窩夫
真係好似食緊金莎咁,窩夫上有滿滿吉士醬、金莎朱古力榛子醬、杏仁碎脆皮、朱古力粉;朱古力嘅層次豐富,但係唔膩,小朋友至愛

TakeAway
我非常鍾意飲奶昔😋經過呢間奶昔專門店即刻買返杯先意大利開心果醬奶昔 $65Toppings再額外加左開心果醬,飲落去係好濃嘅開心果味士多啤梨奶昔 $55Toppings揀左OREO碎,呢杯鮮果系列嘅奶昔係用新鮮嘅水果,好濃嘅士多啤梨味地捫香蕉窩夫 $40真係食落好重蛋香味!因為佢哋店都係用新鮮雞蛋製作🥚金莎朱古力榛子醬窩夫 $50啖啖都有金莎朱古力同榛子醬 非常足料!
我非常鍾意飲奶昔😋
經過呢間奶昔專門店即刻買返杯先

意大利開心果醬奶昔 $65
Toppings再額外加左開心果醬,飲落去係好濃嘅開心果味

士多啤梨奶昔 $55

地捫香蕉窩夫 $40
真係食落好重蛋香味!因為佢哋店都係用新鮮雞蛋製作🥚

金莎朱古力榛子醬窩夫 $50
啖啖都有金莎朱古力同榛子醬 非常足料!
  • 朱古力卡士達窩夫
Shake !t 超豐盛、純天然的奶昔💯✨❤️奶昔採用當季新鮮優質水果製作✨ 更不定期推出新奶昔👍(比如冬天有草莓奶昔🍓,還會推出木瓜奶昔、車厘子奶昔、紫薯奶昔、南瓜奶昔等~)❤️每杯都好足料 加入大量鮮果 健康好味之選❤️每日用新鮮牛奶打造🥛❤️口感幼滑 Creamy 口感介乎於雪糕與沙冰之間❤️無添加冰塊稀釋原有味道🍨❤️材料天然,不會過於死甜🤤不是廢水 肥仔水❤️您還可以選擇自己喜歡的免費配料Toppings✨❤️店員都是俊男美女🥛 奶昔分為四大系列:🥑 水果系列、🍫 經典系列、☕ 咖啡或茶系列、🥗 田園系列#奶昔 #窩夫 #foodie #高質 #旺角#旺角美食 #香港美食 #打卡 #Wafflehk #外賣 #香港好去處 #hkfoodguide#likeforlikes #milkshake #鮮果#鮮奶 #手搖飲料#飲品 #健康 #香港美食 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食地圖#香港美食日記 #旺角美食
Shake !t 超豐盛、純天然的奶昔💯✨
❤️奶昔採用當季新鮮優質水果製作✨ 更不定期推出新奶昔👍
❤️每杯都好足料 加入大量鮮果 健康好味之選
❤️每日用新鮮牛奶打造🥛
❤️口感幼滑 Creamy 口感介乎於雪糕與沙冰之間
❤️無添加冰塊稀釋原有味道🍨
❤️材料天然,不會過於死甜🤤不是廢水 肥仔水
❤️您還可以選擇自己喜歡的免費配料Toppings✨
❤️店員都是俊男美女

🥛 奶昔分為四大系列:
🥑 水果系列、🍫 經典系列、☕ 咖啡或茶系列、🥗 田園系列
奇異果卡士達窩夫
港式豆腐奶昔
2024-11-09
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Dining Offer
Tasting Event
奇異果卡士達窩夫
港式豆腐奶昔
2024-11-13 24 views
一知道旺角開咗間奶昔專門店即刻去試下先!奶昔以當造同優質新鮮水果製作✨每杯都會加入大量鮮果同新鮮牛奶🥛絕不會加冰溝淡‼️ 材料天然做出黎唔會好甜,店家每日新鮮自製Cream ,再選擇一款自己喜歡的免費Topping ✨窩夫選用優質麵粉和新鮮雞蛋🥚食落去真係啖啖都充滿濃濃既蛋香,再加入店家自製的卡士達醬✨意大利開心果醬奶昔 $65Toppings再額外加左開心果醬,飲落去淡淡都係好濃嘅開心果味,仲有啲開心果仁,濃郁嘅開心果味之餘仲有啲咬口!真係一啲都唔甜添架!士多啤梨奶昔 $55Toppings揀左OREO碎,本人覺得士多啤梨加OREO簡直係絕配!呢杯鮮果系列嘅奶昔係用新鮮嘅水果,材料真係好天然架!地捫香蕉窩夫 $40真係食落好重蛋香味!果然係新鮮雞蛋製作🥚仲有新鮮嘅香蕉,窩夫配香蕉就一定最夾😋金莎朱古力榛子醬窩夫 $50呢個組合根本就冇得輸👍🏻啖啖都有金莎朱古力同榛子醬 非常足料!
一知道旺角開咗間奶昔專門店即刻去試下先!

奶昔以當造同優質新鮮水果製作✨
每杯都會加入大量鮮果同新鮮牛奶🥛絕不會加冰溝淡‼️

窩夫選用優質麵粉和新鮮雞蛋🥚
食落去真係啖啖都充滿濃濃既蛋香,再加入店家自製的卡士達醬✨

意大利開心果醬奶昔 $65
真係一啲都唔甜添架!

士多啤梨奶昔 $55

地捫香蕉窩夫 $40

金莎朱古力榛子醬窩夫 $50
TakeAway
$50 (Tea)
2024-11-13 0 views
不停俾朋友放毒 話奶昔好好好正今日我終於都有機會買黎試喇!!🤘🏻佢地既奶昔有4款:水果系列、經典系列、咖啡茶系列同埋田園系列水果奶昔賣點係以當造及優質新鮮水果製作我就揀左🍿爆谷鹽焦糖奶昔 & 夏威夷木瓜椰香奶昔兩杯奶味都超級重超滑勁足料飲得出係用左新鮮靚牛奶🥛真係完全無加一粒冰黎溝淡面頭加埋自家製既cream & topping (朱古力醬/桃膠)成件事變得更加好幸福❤️另外我仲買左香蕉窩夫 & 開心果窩夫🧇見住佢地用新鮮雞蛋🥚新鮮牛奶🥛調配既蛋漿黎整所以件窩夫係每啖都好濃蛋香味💯香蕉窩夫就用原條香蕉加糖燒成焦糖色再加埋卡士達醬 口感勁豐富 好滿足😍開心果窩夫真係用開心果打成醬無落色素 仲食到開心果粒 絕對真材實料🤤朋友真係無介紹錯下次黎旺角要再試埋其他系列❤️❤️❤️
不停俾朋友放毒 話奶昔好好好正
今日我終於都有機會買黎試喇!!🤘🏻

佢地既奶昔有4款:
水果系列、經典系列、咖啡茶系列同埋田園系列
水果奶昔賣點係以當造及優質新鮮水果製作

我就揀左🍿爆谷鹽焦糖奶昔 & 夏威夷木瓜椰香奶昔