呢間新餐廳以高水準嘅氣氛同方便嘅位置自豪,但係真正閃耀嘅係佢哋嘅食物—絕對值得一試!由開胃菜開始,醉係有一股濃烈嘅酒味,沒有太苦,但每口嘅新鮮質感。上海小籠包就係我預期嘅樣子—冇驚喜,但絕對冇投訴。煎包底脆、包子軟綿、內餡多汁,特色嘅煎包脫穎而出,令我欲罷不能。「獅子頭」肉丸亦經精心製作,肥瘦適中嘅豬肉完美平衡,配搭嘅湯汁風味豐富令人心曠神怡。涼拌海蜇令人驚喜,質感同味道都一流。切成較大嘅一口份量,帶嚟滿足嘅口感。至於小蝦就比較普通—冇特別令人難忘嘅地方。最後,胡蘿蔔點心做得精美,展現出迷人嘅層次。整體而言,呢間餐廳以優質嘅食物質素超越期望,絕對係任何想享受美味餐點嘅人必試之選。我期待返去再次品嚐同探索更多佢哋嘅菜單!
最後,胡蘿蔔點心做得精美,展現出迷人嘅層次。
2024-07-09