2023-06-01 776 views
聽聞呢間舖頭巳經好多年歷史係一間老店,所以專程來試吓,是否真的出色,我哋首先點咗一個擔擔麵啊,佢表面嘅醬汁都比較濃,但係我認為如果可以再多啲醬汁麵會更加好食,另外我哋點咗個酸辣湯味道不錯,但是我仍然覺得裏面嘅餸唔係太多,而且汁會偏多,味道就偏酸,但我覺得還可以,我們點了一個蒸餃,裏面嘅餡比較豊富,吃落去可以有飽肚嘅感覺,而旦比較多菜,所以我覺得呢個幾健康,本人都覺得幾喜歡另外叫了個皮蛋豆腐,個豆腐好滑,一片片,但係可能呢個餸唔係太考功夫,只係用一啲新鮮嘅豆腐去做,本人覺得好健康,皮蛋加埋一啲醬汁也不錯,整體來說這餐飯都幾好味,但係也但是我不會令到我會有一種返轉頭再想吃的感覺。
味,但係也但是我不會令到我會有一種返轉頭再想吃的感覺。
  • 招牌擔擔麵