2022-04-07
今次的用餐體驗真係好差嚴格嚟講有好多唔同因素影響本來想像中的生日下午茶🫖會係一個令朋友開心嘅小驚喜 最後當然做唔到啦不過都係一個難忘嘅經歷 今次最錯嘅就係選擇咗坐在出面露台位置 原來一點都唔Chill因為又大風又曬 因為四圍的建築物都裝修中 更加談唔上景觀 今次我們散點食物 食物如下:其實都唔係太明白點解是黃色的 食落口感都算合格 價錢唔算貴 小小的一件放落口都幾好 燒賣上嘅黑松露 都係用作裝飾 味道都唔會太出 唔識欣賞 但都算合格 價錢和虾餃一樣 我都幾滿意 第三份點咗燒鵝例牌 本來想點燒鵝髀 最後都係覺得唔知點分 所以放棄 但好彩無選擇 唔係應該會好嬲呀本來想點皇子鴿 但職員話賣晒 好可惜 睇賣相應該幾好食 😋但都怕唔太飽 所以最後試咗鏞記出名嘅子畺皮蛋 睇賣相都正路 但食落去中央係苦味的 我同朋友講我呢個係苦味的 原因唔太明白 朋友話這即表示 皮蛋唔靚我好失望雖然價錢唔貴 但我相信佢哋應該會知咩叫靚貨囉最後送嚟嘅甜品 我已經一早安排好想有支小蠟燭🕯️佢哋都應承咗可以做到 但最後上桌就係未見 我問職員係咪遺留 佢哋話就算點咗都要吹熄 那你一早知道就應該一早講定 我朋友都好開心 但老
今次我們散點食物 食物如下:
雖然價錢唔貴 但我相信佢哋應該會知咩叫靚貨囉
最後送嚟嘅甜品 我已經一早安排好想有支小蠟燭🕯️佢哋都應承咗可以做到 但最後上桌就係未見 我問職員係咪遺留 佢哋話就算點咗都要吹熄 那你一早知道就應該一早講定 我朋友都好開心 但老實講我係有少少失望 講返嗰甜品 甜度適中真係好值得一試 經過今次之後 應該唔會再去 雖然服務態度唔差 但我本身留咗電話 明明有位又唔打返比嗰客 如果唔係我上去再問 佢哋都唔知會唔會唔打俾我 有好多細節位都唔係太體貼 如果真係想食靚燒鵝 都係返總店食會開心啲