2021-11-28
〈烤慢煮BBQ豬肋排〉🐷🍖豬肋排嘅份量好多, BBQ醬汁好夠,好惹味,仲有意粉伴碟,好豐富。〈香脆軟殼蟹漢堡伴椰菜絲沙律薯條〉🦀🍔軟殼蟹炸都好香好脆,再夾埋用椰菜絲整成嘅沙律夾埋一齊食,感覺好開胃。薯條份量都唔少,我哋兩個女仔都食唔晒。〈焦糖香蕉窩夫〉🍌🧇甜品係即叫即製,所以送上枱時,香蕉上面嘅焦糖仲係燒得熱辣辣,窩夫用嘅蛋漿有好香嘅蛋味,鹹鹹地絕對唔係死甜,兩大塊嘅窩夫真係令人食得好飽。〈提拉米蘇窩夫〉🧁🧇呢款甜品用嚟打卡真係一流,提拉米蘇好似個小盆栽咁,上面插着一塊窩夫,好似食緊兩款甜品咁,提拉米蘇味道出色,係回頭率十足嘅甜品。〈有氣檸檬咖啡〉🍋🥃梳打水配以檸檬,再加上可以自己選擇份量嘅咖啡,係一個清新之選。〈奶醬啡〉🍫🥜☕️呢款咖啡賣相非常吸精,飲得出淡淡的花生同朱古力味,一啖接一啖好快飲完。
〈香脆軟殼蟹漢堡伴椰菜絲沙律薯條〉🦀🍔
〈焦糖香蕉窩夫〉🍌🧇