2024-01-02 278 views
行過呢間餐廳,心諗系時候試吓佢哋嘅手藝。先點左個羅宋湯,啖啖清甜雜菜,湯底鮮味十足,不過仲感覺到啲分裂,好似鹽味有啲蓋過咗天然嘅甜,但都算係過得去啦😌。轉個頭試咗個焗肉醬意粉,真係咋口味道!香草香四溢,肉醬同芝士咁滑,攪埋一起食,夾硬係咁香咁滑,正到飛起!最正系個Parmesan Cheese,咁平嘅價錢食到我真系滿足。然後個卡邦尼溫泉蛋意粉,呢個就叫一個靚!溫泉蛋咁滑,濃郁嘅醬汁撈埋,味道恰到好處,唔會太膩。豬扒芝士蕃茄焗飯,芝士爆棚,蕃茄醬酸甜適中,豬扒腍得黎仲有嚼勁,飯粒粒分明,食落仲系舒服。總括黎講,呢間餐廳佢哋啲食物質素唔錯,份量正,口味都夠哂地道,讓我呢個美食博主都要豎起大拇指👍🏻!下次仲會再黎㗎!