2024-01-29 787 views
望住維港浪漫景致,大快朵頤,咁既享受我真係過癮到不得了!依家同大家講下「Wildfire pizzabar」既美食心得。✨首先,北京功夫烤鴨Pizza出場時已經係視覺上嘅享受,烤鴨色澤誘人,脆皮酥香,同嗰撻撻既醬汁,啖啖都系口裡融化,「好味」二字已經唔足以形容!講到呢個8oz安格斯牛肉漢堡,簡直系一絕!個burger老實話,有啲過癮,牛肉肉味十足,咬落去唔單止彈牙,連我個埋心肝都爽!至於嗰啲粗薯條,外脆內軟,真系惹味到不得了!🍔最後講講卡邦尼意大利粉,份量雖然細少少,但食落味道系正宗,青口意粉滑而不膩,煙肉嗰陣香,真系令人回味無窮。老實講,呢度既美食同享受冇得頂,與其喺度讀我啲文字,你唔如自己走一轉,真係值得一試!🍝👍