2017-07-22 3006 views
九號水產開張第一日就已經去試,抱住非常期待既心情去,翔太壽司 同 蟹筳都試左。首先 蟹筳 ,唔計佢地之前d訪問,我諗我係開張嗰日既第一位客人 ,服務好到不得了,開頭以為第一日正常既,之後再去左2次都係好好服務 3次去我都係Lunch時間第一次去試左佢個北海道海膽蟹肉味噌丼海膽係好鮮甜,蟹肉都好好味連配菜都係好好味第二次去叫左個 行政餐(唔記得個名)呢個就真係失望,味道一般,而且有d甚至係唔好味,唔值呢個價去試,刺身都唔係好普通,唯一稱讚係賣相幾靚,服務好第三次再去諗住比多次機會可惜 已經食唔返第一日既味道 唔係難食,但唔係好味囉~~~~唯一不變嘅係服務依然好九號水產本身位置都唔係好,人又唔算多,仲要開張左無耐,如果食物唔Keep我諗都好難可以生存到好耐

3次去我都係Lunch時間

第一次去試左佢個北海道海膽蟹肉味噌丼

海膽係好鮮甜,蟹肉都好好味
連配菜都係好好味

第二次去叫左個 行政餐(唔記得個名)

第三次再去諗住比多次機會

可惜 已經食唔返第一日既味道
唔係難食,但唔係好味囉~~~~

唯一不變嘅係服務依然好

2017-07-02
$300 (Lunch)