2018-06-17 256 views
呢日去藍田探朋友去左啟田商場呢間Itamomo食lunch, 同一層樓都有好幾間食肆,不過得呢間門口有人等位,就揀呢間食lunch。因為揀搭枱位所以等左一陣就有位,餐廳入面坐滿客,午餐套餐選擇都我幾多,有十幾二十種。我揀左個和風烤鷄焗珍珠飯($45)配熱即磨咖啡(跟餐免費)。咖啡先上,飲落唔錯,咖啡香濃順滑又夠奶味,一D都無欺場。等左二十幾分鐘個飯都未上枱,侍應好有禮貌咁解釋話因為焗飯要耐少少,又有幫我追單,值得一讚!好快個飯上枱,雖然賣相一般,但食落烤鷄入味,香口嫩滑,珍珠米入味唔太腍,個烤醬加上個帶有少少wasabi味嘅沙律醬,好食!呢度食物味美,價錢合理,唔怪得咁多客啦!

呢度食物味美,價錢合理,唔怪得咁多客啦!