2016-04-04 1257 views
由大排檔搬左去舖頭 但味道依舊 ~滑蛋軟綿綿 生熟程度啱啱好 有蛋汁但又唔會太生 材料完全係痴住d蛋 唔會分開唒 三寶既份量都唔少 每隻蝦都非常大隻爽口 叉燒同蛋最夾 而牛肉就一般  每碟飯都會跟一碟甜豉油 重口味者可以豪氣倒唒落去碟飯係非常大碟!而且蛋皮係可以覆蓋唒成碟飯 仲有一杯飲品 (豆漿係唔洗加錢!佢會成樽俾你!)所以$60都係可以接受既價錢 想冇咁heavy可以單叫 其中一寶呢個只有一寶 就係叉燒 價錢會平d 但份量都係差唔太多 我覺得食呢個會抵過三寶 所以呢個都係特別多人嗌我地仲叫左呢個秘製豬扒飯個樣係頹d簡陋d 但係個豬排真係幾好食 肉又鬆又冧 用秘製醬汁醃得好入味 大概係有d醬油味再加香茅味 煎得又夠香脆 成碟飯都好大碟 仲有一隻蛋添
由大排檔搬左去舖頭 但味道依舊 ~
招牌滑蛋三寶飯(牛肉、叉燒、蝦)
每碟飯都會跟一碟甜豉油 重口味者可以豪氣倒唒落去

我覺得食呢個會抵過三寶 所以呢個都係特別多人嗌
秘製豬扒飯
我地仲叫左呢個秘製豬扒飯
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
招牌滑蛋三寶飯(牛肉、叉燒、蝦)
滑蛋叉燒飯
秘製豬扒飯