今日經過海怡,係Openrice搵到呢間中菜,叫左個花甲蒸水蛋,避風塘炒蝦,金沙鮮魷,砂鍋蔥油雞。金沙鮮魷無乜咸蛋黃味,不建議叫。花甲蒸水蛋份量很大份,可惜花甲有啲都有沙。避風塘炒蝦則最出色,整體來講,味道呢個價錢都尚算可以。最後最令人失望嘅係我哋一早落咗單過咗40-50分鐘都仲未出到個砂鍋蔥油雞,後尾我哋話如果未出就唔要啦,因為基本上已經食完其他嘅嘢食連白飯都食晒唔,然後叫佢哋話未做就唔要,點知佢哋都夾硬要落,最後又要等多10幾分鐘先有碟雞出嚟,最後我哋食都冇食過就直接打包。總體嚟講,呢個價錢性價比OK,但服務強差人意,唔值得特登走過來食。

2024-09-21
$300 (Dinner)