2014-10-11
小茄子開左禁耐都未有時間去食,有日行過決定同朋友去試試!等位期間其實見到餐廳內有吾少大枱空左,但可能佢地想等d一大班既客黎坐所以吾肯俾出面等緊既散客坐,我明既,但其實4人枱,俾2pair人撘枱坐都得掛? 仲要等勁耐要再問佢先肯俾張枱我地坐,天氣熱時,系出面無冷氣流住汗等真係好辛苦㗎我地2個人食,嗌左2個餸加個炒飯,份量都真係幾大,多過出老銅尖嘴果d多多聲!野飲我諗我下次會叫個椰青飲,感覺上穩陣d超級驚喜! 因為之前去老銅食x簡單 個炒軟殻蟹得3小塊收我百幾蚊所以今次都無抱咩期望,點知一上枱,勁多軟殻蟹😍😍😍件件新鮮熱辣,外脆內軟,加上佢個咖喱汁相當出色,我諗佢落左d芝士,所以特別香、另外佢底下既配菜都絕無馬虎,特別係d茄子,浸左系汁到禁耐依然脆卜卜超香口,成個菜可以話係更乎完美!佢個sauce甜甜地,都吾錯! 價錢都合理!呢個炒飯相對比較失色,蝦醬咸但吾香,我加d咖喱汁食先覺得好味整過黎講呢間餐廳既炒菜方面做得相當出色,價錢都合理! 但態度、飲品同炒飯有待改善,下次得閒都會過黎再食過,試埋個茫果糯米飯!
野飲我諗我下次會叫個椰青飲,感覺上穩陣d
佢個sauce甜甜地,都吾錯! 價錢都合理!