(Non-member)
呢間五十嵐平時lunch時間經常同d fd去的d食物味道尚可不過要等好奈lo我唔知點解我同我fd 2個人去到叫左野食la{例如係B餐} 跟住,過多1陣又有1班學生{5個人}泥到全部都係叫B餐但係佢地唔洗2分鐘d食物就泥到我同我fd就等左成10幾20分鐘都未泥到lo..仲有試過搭3泥到點野食個餐搭7先泥都唔講la 但係個小食(炸雞軟骨)成搭10先泥lo..搞到爭d遲到仲要係催左成4,5次lo..到我地搭9果陣話取消佢先話"就快架la..等多陣"仲有成日叫d人d人都唔理我地,當我地透明咁。不過果度環境都唔錯,都好乾淨。炸雞軟骨都幾好味。學生餐價錢公道
呢間五十嵐平時lunch時間經常同d fd去的
d食物味道尚可不過要等好奈lo