2024-02-01 29 views
進入這家餐廳,仿佛走進一個顏色繽紛的美食天地🎉。一道咸肉腸上桌,帶咸香濃郁,啖啖肉感,朋友話怕咸,不過我個人就覺得啱口味,一試難忘!接著芝士登場,呢款羶馥芝味,點到即止,美味到叫人停唔到口😋。Tomato toast 真係贏晒掌聲,簡簡單單嘅一撻,卻驚艷左晒大家嘅味蕾。蟹肉卷出場,好有驚喜,口感係幾趣味,勁欣賞呢個創意。牛舌串烤得外脆內軟,滋味滿分。來到芝士章魚,款款豐富口感,又岩飲又岩食,簡直就係完美組合🐙。個salad餐單上寫得美美哋,鮮嫩生菜同豐富配料,每嚼一口都感覺好Fresh好清新,雖然有幾個鬼馬隊友覺得接受唔到,我係真心覺得好正。最後主菜燒鴨,肉質鮮嫩多汁,脂香味美,send入口有種幸福感覺。餐廳服務都不俗,只不過去個洗手間前記得要睇清楚門口嘅標誌再行動,避免走錯場啦!总的來說,呢次食下來,真係一場味覺上嘅旅行。