3 day(s) ago 0 views
提前book位,星期六晚放工後串燒,寫全單88折優惠。visa埋單後發現正價,詢問點解冇discount ,店主話你埋單時冇講,我話咁book位時顯示晚餐優惠,我以為自動,咁可否取消重新比錢,店主話,冇了,買左就冇。其實信用卡支付可以取消重新搞,只係店主唔想咋,我唔可以話欺騙,只可以提醒下其他人記得埋單時講。另外,餐廳環境的確好逼,不過試串燒都可以理解。但服務可以話完全冇,得店主同一個夥計,非常忙碌,入來冇人招呼,問野又唔答。有人入座後等十分鐘冇辦法落單,走左。食物質素來講,公道一句,唔錯,雞軟骨好香,唔會太重調料。花甲、金菇等份量都好足。
  • 錫紙花甲粉