2014-12-06 2936 views
Nov, 2014天氣好, 出去行一圈食個branch輕鬆一下.見到哩間易搵, 評價又高, 我去到個時候又唔多人. 一於就食哩間喇. 入到去, 基本上全部都係外國人. 服務員就一半係本地人, 有d係外國人. 1) 嘻, 我都唔記得左哩個叫咩名.入面係有菠菜, 蕃茄.個人覺得一般般.2) cappuccino 我買得太多, 個scone食唔到. 拎走左, 所以唔知熱個時係咪好好食. 3) 我覺得唔好飲. 即係無一飲難忘個種.4) 哩個沙律不得了. 好好好味. - d 蕃茄, 蔬菜係好新鮮, 鮮甜.- 栗米都好甜, 好好食架. d 栗米唔係浸糖水個種甜. - 個紅菜頭, 我食到停唔到口. 好夠水份, 唔係浸左糖水o巴甜, 不能形容.- 紅菜頭溝新鮮啤梨, 本身一見到係完全無興趣. 因為我心諗"咁樣溝啤梨都唔知溝左d 咩味, 應該唔多好食".點知又好好味喎. d 啤梨又甜, 又係多果汁. 正- d 長通粉本身個人都唔好. 試左一條, 又出奇的好味. 長通粉又唔太淋, 岩岩好. 結果, 我成盒沙律食晒. 到而家我都仲想食多一次. . . . . . 食飽就無啦啦行左去佔中地帶.
Nov, 2014

天氣好, 出去行一圈食個branch輕鬆一下.
見到哩間易搵, 評價又高, 我去到個時候又唔多人.
一於就食哩間喇.
1) 嘻, 我都唔記得左哩個叫咩名.
入面係有菠菜, 蕃茄.
個人覺得一般般.
Scone
拎走左, 所以唔知熱個時係咪好好食.
cappuccino
3) 我覺得唔好飲. 即係無一飲難忘個種.
large salad
4) 哩個沙律不得了. 好好好味.
- d 蕃茄, 蔬菜係好新鮮, 鮮甜.

- 栗米都好甜, 好好食架. d 栗米唔係浸糖水個種甜.

- 紅菜頭溝新鮮啤梨, 本身一見到係完全無興趣.
點知又好好味喎. d 啤梨又甜, 又係多果汁. 正

- d 長通粉本身個人都唔好. 試左一條, 又出奇的好味.
長通粉又唔太淋, 岩岩好.
食飽就無啦啦行左去佔中地帶.

Type of Meal
Lunch