2019-02-14 1023 views
第一次寫食評就係為左尼間餐廳?訂佢因為有太多好評冇負評心唸巿冇死啦一入餐廳己經係油煙超大,抽風好差。一早訂左餐廳有bar 枱或長枱搭枱選擇,咁曰本餐bar 枱當然選譯bar 枱啦心唸實冇死。以尼個價位既曰本餐廳真係未見過可以個bar 枱位係咁,如果佢開比人坐好心整理下個bar 枱。整個餐廳環境都係暗的,但奇怪張枱係超級光猛。連掛係度既毛巾都有。最後還加插server 當左我地隔離係工作枱,放晒d 油立立既抽油煙機部件係度。前面就𣎴停有人洗野。先講service, 要讚下有個女service 好好,好smart,其它就有幾差? 幾個鐘冇人主動加過茶,冇加過酒。送野食泥冇講係咩,冇講點邊種汁。我只有第一轉叫野食女server 比左幾款汁同講解邊隻牛點邊款汁,之後幾輪永遠放底就算,冇講過野,茶記上菜咁,尼d service 堅好野menu 為一要讚既係有half portion 叫,呢樣幾貼心。 menu 所有牛冇講係厚切或薄切,鹽燒或汁燒,咁都冇寫客人點知?飲品叫左二杯highball 超小型。講講食物,我地叫左支豆,沙律,七款牛,牛肉他他等。支豆係熱既燒過抵讚沙律平平無奇好到主菜牛肉喇,
第一次寫食評就係為左尼間餐廳?
訂佢因為有太多好評冇負評心唸巿冇死啦

一入餐廳己經係油煙超大,抽風好差。

飲品叫左二杯highball 超小型。

講講食物,我地叫左支豆,沙律,七款牛,牛肉他他等。

支豆係熱既燒過抵讚

沙律平平無奇

好到主菜牛肉喇,點解影咁小相? d 碟presentation 屋企果隻咁。真係唔䰛要影。
牛舌好食的,薄切fore shank 都唔錯。其它以尼個價錢真係普通過普通,建議如果一定要泥食食set 會比較抵,仲要唔好揀最貴果個set.

牛肉他他也唔洗試,牛冇咩野就味道真係好有距離

個白飯煮得唔錯,但米唔係用靚米冇香味。

食到最後個個趕收工,𣎴停係你面對洗野,執拾等,我真心建議唔好開bar 枱果幾個位喇,堅趕客。

最後加影走時開門,度門手把竟然有燒肉d 油
點解可以咁污糟。

埋單差唔多千九蚊二位,冇下次啦,尼個價錢一定唔洗食佢。