2023-12-05 133 views
年尾好好慰勞自己同家姐去左食Omakase😋先付三品水雲醋物 帶小小薑味 小黃瓜 好清爽蟹膏豆腐 好濃郁蟹膏鮮味慢煮肝 好香濃 超級滑 入口即化既感覺季節刺身五點🐟伊左木 味道鮮甜彈牙深海池魚肉質纖細柔軟火灸佐口魚邊 油脂豐富 入口即溶赤貝 帶海水味 好爽脆拖羅 油脂分布平均 食到魚油甘香 入口即化蟹肉茶碗蒸帶一絲絲蟹肉 好鮮甜 茶碗蒸好嫩滑 帶小小柚子既清香燒蠔 黎至兵庫縣既蠔 蠔肉肥厚飽滿 好鮮甜和牛一品和牛海膽卷 醬汁酸酸 牛味好濃 油脂豐富海膽好鮮味 好Creamy 中間夾住清爽青瓜 和牛他他和牛好口感幼滑軟腍加上有洋蔥 蘋果 提升清甜 爽口口感7款蔬菜盛壽喜燒標配蔬菜有皇帝菜 冬菇 本菇 大蔥 娃娃菜 豆腐 同芋絲鹿兒島A4和牛壽喜燒醬汁味道啱啱好 唔會蓋過肉既味西冷 肉質好厚實 肉眼 好鬆軟沾上蘭王蛋 成塊牛肉閃閃發光🥹但我地太飽所以無要到師傅好貼心怕我地就咁食個味會太濃可以根據我地口味調整醬汁💜食到依到其實都已經好飽🙈但仲有和牛烏冬😍和牛 滑蛋 加煙煙韌韌烏冬 又情不自禁咁食多幾啖😂最後仲有甜品 好彩食甜品有第二個胃💕靜岡蜜瓜 超級香甜 幸福嘅感覺芝麻雪糕 好濃厚🫶🏻
年尾好好慰勞自己同家姐去左食Omakase😋

先付三品