2021-06-04 465 views
依排身邊的朋友都非常喜愛吃火鍋放題🤪一般的都是牛肉加自助蔬菜。今天我地決定到八幡屋,一來openrice好評都幾多,二來這個是有刺身的火鍋放題😍大家記得依家like 社交平台,第二位半價,超抵啊!🥳有好多款可以揀,今次我地揀左澳洲M5和牛!$368,第二位半價。湯底方面,我揀左骨膠原豬骨湯。如果要鴛鴦鍋就加$20。坐下後,店員介紹可scan QR code叫刺身,串燒,其他的可以在外面取。菜的種類也不少,有粟米,南瓜,萵苣。。各種丸類放在另一邊雪櫃裏,有蓋cover,個人覺得感覺挺衛生。丸類超過20款,都幾多選擇。😋飲品方面有3個雪糕,有汽水,啤酒,唔甜的有烏龍茶,除此之外,在自助下單有梅酒!!唔多地方有梅酒飲,所以值得推介!👍拎好飲品後,刺身肉很快有了。果然是和牛,雪花分佈均勻,食落去幾有牛味😋還有刺身!有我至愛的赤蝦💓仲有好多其他選擇,不少得三文魚,希靈魚,劍魚腩,八瓜魚👏三文魚食落新鮮,我都叫左幾round😝海鮮有扇貝,青口,鏍,蜆,會用冰墊底送上,保持新鮮。最後叫左牛肩胛試,本人都係喜歡和牛多d😆甜品方面,我拎左榴連雪條😌正!

今天我地決定到八幡屋,一來openrice好評都幾多,二來這個是有刺身火鍋放題😍

大家記得依家like 社交平台,第二位半價,超抵啊!🥳

湯底方面,我揀左骨膠原豬骨湯。如果要鴛鴦鍋就加$20。

菜的種類也不少,有粟米,南瓜,萵苣。。
自助蔬菜

自助丸

飲品

澳洲和牛

刺身

海鮮有扇貝,青口,鏍,蜆,會用冰墊底送上,保持新鮮。
海鮮

最後叫左牛肩胛試,本人都係喜歡和牛多d😆
牛肩胛
骨膠原豬骨湯

甜品方面,我拎左榴連雪條😌正!
雪糕
2021-05-24