2020-10-05 1018 views
呢間過江龍裝修好開陽光猛☀️聽講炸豬扒黎講數一數二😍 價錢訂位都算幾高💰 食完感覺雖然貴💸味道確實幾高質 名不虛傳👍🏻⭐️ 鹿兒島特等厚切豚肉定食🗾 ($308)呢份厚切豚肉來得矜貴✨限量供應因為一隻豬🐷淨係切到4份出黎😱 睇實物同相差落唔遠🤪咬落去真係好腍😋無渣無筋 肉質唔多但真係好鮮嫩 一D豬羶味都無😍 略嫌脂肪多左少少 吉列既外皮咬落去真係咔滋咔滋咁脆💥 放耐左都唔會乾 同埋唔會有油益味 🤤 自己磨既芝麻好好玩🧡點埋炸豬扒汁就唔會乾憎憎⭐️ 吉列豬柳定食 🥩 ($218)另外一份豬柳口感就比較有咬口 😚比起特等厚切 差少少嫩滑👅肉味會比較濃 兩個定食同樣配上可以無限追加既椰菜絲沙律🥗 中和返食完咁多炸味既油膩🥬 而醬汁有柚子汁同紫菜汁🍋兩樣都好清爽 紫菜汁反而有D驚喜🤪有種海鮮味Umami 的感覺🌊 定食附上味增湯 濃淡適中 唔似開粉質素👍🏻 最後以水果西瓜🍉做結尾 不過不失 唔算特別甜😅

⭐️ 鹿兒島特等厚切豚肉定食🗾 ($308)

⭐️ 吉列豬柳定食 🥩 ($218)
$289 (Lunch)